Transport persoane Vaslui – Germania


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Lidl | Ora 09.00

Vizualizari

1867

Locuri in autocar:

54

Beneficiile transportului de persoane Vaslui - Germania

Transport bagaj de pana la 70kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

transport Vaslui - GermaniaFurnizam la cel mai inalt nivel servicii profesioniste si moderne de transport persoane Vasului – Germania in fiecare zi si direct la destinatia clientului. Pretul unui bilet de adult se ridica la valoarea de 85 de euro si poate creste tinand cont de anumiti factori. Eurotrans va pune la dispozitie sisteme inteligente de transport, sigure si performante. Veti calatori in autocare marca Pletl, de ultima generatie dotate cu aer conditionat, insotitor de bord, wi-fi gratuit, bucatarie de bord si sistem video si audio. Nu in ultimul rand, transportul de persoane Vaslui – Germania va ofera si toaleta ecologica cat si scaune rabatabile, spatioase si comode. Agentia noastra are grija sa selecteze pentru dvs. atat vehicule aflate in stare exceptionala estetic si mecanic dar si soferi experimentati care isi cunosc bine traseul si care va pot transporta catre destinatia finala in cele mai bune conditii posibile. Plecarile au loc in fiecare zi la ora 09.00 de la Lidl din localitate.

Bilete autocar Vaslui – Germania | Bilete microbuz

curse cu autocarul si microbuzul Vaslui - GermaniaAveti parte de cele mai avantajose preturi in raport cu serviciile oferite, Eurotrans oferindu-va bilete autocar Vaslui – Germania incepand cu tariful de 85 euro. Pretul poate creste tinand cont de optiunile pe care le alegeti, de greutatea bagajelor sau destinatie. Biletele pot fi achizitionate direct la imbarca in autocar sau in microbuz dar printr-o rezervare cu cateva zile inainte efectuata la compania noastra. Transportul de persoane nu a fost niciodata mai avantajose decat este alaturi de Eurotrans. Noi va oferim reduceri de pana la 50% pentru copii, pensionari, studenti sau pentru grupuri de persoane. De asemenea, biletele de microbuz Vaslui – Timisoara care sunt procurate dus – intos beneficiaza de asemenea de o reducere semnificativa.

Curse Vaslui – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

bilete autocar Vaslui - Germania zilnice direct la destinatieRealizam in fiecare zi cu autocare si microbuze de ultima generatie curse Vaslui – Germania la destinatie in cele mai moderne si civilizate conditii. Alaturi de noi puteti circula cu vehicule performante dar si cu soferi experimentati care va vor transporta in siguranta la adresa dorita. Puteti calatori impreuna cu bagaje de cala si de mana a caror valoarea nu trebuie sa depaseasca greutatea de 45 de kg inclusa deja in preturl biletului. O greutate mai mare a bagajelor poate duce de asemenea si la tarife mai pari al biletului. Vaslui este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, localizat inzona Moldovei, fiind pozitionat aproape de frontiera cu Republica Moldova. Acesta detine aproximativ 100.000 de locuitori si isi desfasoara activitatea in deosebi in domeniile industriei, centrelor comerciale si al tursimului prin zonele naturale deosebite care se regasesc in zona. Plecarile Vaslui – Germania zilnice direct la destinatie ofera pasagerilor si o masa calda pe traseu intr-o locatie linistita si intima.

Realizam transport de persoane pe ruta Vaslui – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contact Eurotrans pentru transport Germania – Vaslui

Echipa noastra va sta la dispozitie in fiecare zi cu informatii privind cursele efectuate si cu rezervari de bilete de numarul de telefon 0749.473.468. De asemenea ne mai puteti contacta si in scrie la adresa de mail daca doriti mai multe detalii legat de programul curselor noastre, informatii legat de ofertele noastre promotionale sau de serviciile pe care vi le oferim la modul general.

Rezervari bilete autocar Vaslui – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Vaslui - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468