Transport persoane Brasov – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Gara Brasov | Ora 12.00

Vizualizari

3813

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE BRASOV-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Brasov – Italia  se pot bucura clientii  de munca depusa de noi de 10 ani incoace de cand profesam in acest serviciu. Dispunem de autocare si microbuze suficiente incat sa respecatm clientii nostri prin servicii de buna calitate.

Brasov este si el un oras foarte frumos unde mii de turisti isi petrec concedii, vacante, sejururi. Dar totusi uneori mai avem si dorinta de a naviga si catre alte tari. Si de aceea credem ca ati ales tara potrivita pentru excursii, vacanta, etc.

In Italia traiesc foarte multi romani, care s-au stabilit acolo si de aceea credem ca este un traseu foarte circulat datorita circumstantelor. Fie ca vreti sa explorati, fie ca vreti sa va plimbati intr-unul din orasele Italiei o puteti face prin intermediul curselor noastre regulate.

Transport persoane Brasov Italia

Transport Brasov – Italia plecam Miercuri si Sambata, zile in care puteti sa va faceti rezervare pentru ocuparea unui loc in autocar. Rezervarile se fac telefonic, asa ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand si  achitarea  biletului se face la soferul nostru de autocar.

In Italia avem mai multe orase unde ajungem:
Traseu 1. Trieste, Pordenone, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo, Orvieto, Roma,Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Catre aceste destinatii plecam din Brasov : Miercuri– 12.00 de la Gara
–                                                                     Sambata -12.00 de la Gara

Preturile difera de fiecare oras si traseu in parte de aceea ele incep de la 130 de euro si ajung pana la 150 euro.

In orasele din Italia ca si statie de oprire avem la Gara sau Autogara asa ca oricine mai are de luat vre-un mijloc de transport pana in vre-un sat sa o poata face usor si sigur. Stim ca o sa vreti sa luati bagaje cu dumneavoastra de aceea am inclus in pretul biletului 45 kg bagaj de persoana.

Transport Brasov – Italia include si reduceri pentru copii:

Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 100% reducere.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 50% reducere

Autocarele care va transporta sunt dotate pentru asemenea curse lungi, aer conditionat,scaune rabatabile, wi-fi, sistem audio video, toaleta, spatiu suficient pe culoar,insa exista si restrictii si anume nu puteti sa consumati bauturi alcoolice si nici sa fumati in autocar.

Dorim ca sa ne respectam unii pe altii si sa avem o calatorie cat mai placuta si comfort , prin intermediul curselor noastre Brasov – Italia si deasemeni Italia – Brasov.

Soferii sunt cei ce va vor ajuta, ei sunt cei ce vor face pauze pe traseu, si impreuna cu ei ve-ti fi serviti cu o masa calda ce va este oferita din partea agentiei noastre de transport persoane pe ruta Brasov – Italia.

Programul nostru nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori legale , de aceea va puteti face planuri care noi sa le putem indeplini.
Din Italia – Brasov ne vom reintoarce Marti si Sambata.
Atat  pentru cursa regulata Brasov – Italia cat si pentru Italia – Brasov  va asteptam sa ne contactati la numerele:

 – 0749.473.468. – 0766.102.650.

Transport persoane Brasov – Italia 

Eurotrans-Iasi