Transport persoane Bucuresti – Danemarca


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Carrefoor Colentina | Ora 10.00

Vizualizari

1950

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE BUCURESTI DANEMARCA CU AUTOCAR

Transport international de persoane Bucuresti-Danemarca, direct la adresa, saptamanal, in fiecare zi de Luni , Joi , si Sambata cu retur in zilele de Marti, Joi si Duminica.

Bucuresti este capitala Romaniei ,si este localizat in sud-estul Romaniei.

         Bucuresti este un important centru industrial si principalul centru financiar si comercial al Romaniei. Productia industriala a orasului reprezinta 20 % din productia nationala. Industria orasului include constructia de masini grele, aviatie, mecanisme fine, unelte agricole, produse electronice, chimice, textile, produse din piele, cabluri, cosmetice si produse alimentare.

Principalele mijloace de transport in capitala sunt autobuzul, troleibuzul, tramvaiul precum si metroul sau liniile expres de suprafata. Calatoriile cu metroul si cele pe liniile expres se fac pe baza de cartela magnetica.

Din Bucuresti plecarea este de la Carrefoor -Colentina la ora 1o.00.

Transpor Bucuresti Danemarca in :

Va asiguram transport la destinatie si in urmatoarele orase: Padbourg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense.

Costul unui bilet din Bucuresti -Danemarca este de 150 € , iar daca doriti o calatorie dus-intors pretul biletului este de 290 €.

Calatoriti prin agentia noastra rapid in deplina siguranta si confort,cu microbuze dotate corespunzator ,la preturi avantajoase.  Copii pana la varsta de 10 ani primesc o reducere de 20 € din pretul biletului. Pe parcursul calatoriei Bucuresti-Danemarca aveti asigurata si o masa calda.

Masinile noastre sunt utilate corespunzator pentru a avea o calatorie in siguranta si comfort.  Si soferii nostri fac de asemeni eforturi pentru dumneavoastra sa va simtiti bine pe parcursul calatoriei.

Noi dorim sa va oferim cateva detalii despre tara in care dumneavoastra doriti sa ajungeti. Danemarca este o tara foarte frumoasa si foarte moderna.

Niciun loc din Danemarca nu se află la mai mult de 50 km de mare. Marea este locul în care Danemarca ne oferă o adevărată opulenţă de plaje, neobişnuit pentru aceasta latitudine nordică. Rutele pitoreşti, precum Marguerite, vă permit să traversaţi ţara de-a lungul unei multitudini de regiuni a acesteia şi a oraşelor vechi de sute de ani.

Puteţi vizita insulele la bordul unor bacuri ciudate iar pentru cei care vizitează la bordul bărcilor cu pânze, în Danemarca există porturi de-a lungul coastei majorităţii oraşelor.

Aici găsiţi pe de-o parte castele regale, biserici istorice şi monumente de pe vremea vikingilor, iar pe de cealaltă parte vă puteţi bucura de muzeele care prezintă artă modernă şi contemporană.

Pentru cei care călătoresc însoţiţi de copii, există o adevărată lume a parcurilor tematice de profil, grădini zoologice sau parcuri acvatice.

Ca sa va convingeti de o calatorie pe care nu o veti regreta va rugam sunati la numerele de telefon pentru informatii dar si pentru rezervari la 0232.213.881. — 0749.473.468. – 0731.770.975.

Transport persoane Bucuresti Danemarca

Transport persoane Bucuresti Danemarca
Transport Bucuresti Danemarca