Transport persoane Sibiu – Olanda


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Peco Moll HORNBACH /ORA 16.00

Vizualizari

1655

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE SIBIU OLANDA CU AUTOCAR

Transport Sibiu  Olanda autocar , curse efectuate la adresa dorita de fiecare pasager. Va  oferim servicii de transport international persoane, Miercuri si Sambata.

Puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Calatoriti cu noi pe ruta Sibiu – Olanda  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.

 Imbarcarea pasagerilor din  Sibiu – Olanda

Miercuri – De la Peco Moll HORNBACH – 16.00

Sambata – De la Peco Moll HORNBACH – 16.00

 

Sibiul, cunoscut si sub denumirea germana Hermannstadt a fost si este unul dintre cele mai reprezentative orase din Romania, atat din punct de vedere turistic, cultural dar si economic.
In prezent Sibiul reprezinta un important centru turistic si comercial, o adevarata capitala turistica si culturala din centrul tarii, atragand in continuare prin farmecul sau aparte, prin traditia conservata atat de bine, dar si printr-un decor natural si istoric deosebit.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe ), iar transportul spre Belgia, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare.
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, sosirea este in fiecare oras unde doriti doar in statii fixe.
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Nu trebuie să îți mai faci griji că va fi nevoie să plătești în plus pentru bagaje. Ele intră în prețul biletului!
Pe ruta România – Belgia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 50 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Belgia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Costul unui bilet pana la Olanda de la  150 euro inclus cu bagaj 45 kg de cala si bagaj de mana.

Soferii sunt cei care va vor ajuta pe parcursul calatorei , ei sunt cei care au grija de nevoile dumneavoastra.

Cateva dintre orasele unde poposim in Olanda sunt

Venlo, Veert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Haga, Leiden, Utrecht, Arnhem, Ede, Apeldorn, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Kampen, Meppel, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Leeuwarden.

Pentru alte destinatii si plecare la o anumita adresa aveti nevoie de codul postal al orasului sau satului .Nu ezitati sa ne telefonati sa ne intrebati orice detaliu despre calatorie.

 

Cu noi aveti cateva facilitati de calatorie

  • Reduceri la achizitionare biletului dus-intors
  • Bagaj GRATUIT 45 kg + bagaj de mana
  • Masa gratuita la un restaurant de pe traseu
  • Rezervare rapida prin telefon
  • Plata direct la autocar, la agentie sau online cu cardul
  • Anulare GRATUITA cu cel putin 24 ore inainte de plecare

Oferim si cursa regulata Olanda – Sibiu 

Marti – Sambata – de la adresa solicitata

Nr de telefon de unde puteti obtine cele mai bune informatii si rezervari

0749.473.468. – 0766.102.650.