Transport persoane Huedin – Germania


Transport din Romania

In fiecare-Luni, Miercuri, Joi, Sambata

Plecari de la

Politie | Ora 22.00

Vizualizari

1674

Retur- Marți și Sămbată

54

Beneficiile transportului de persoane Huedin - Germania

Transport bagaj de pana la 70kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

transport Huedin - GermaniaOferim doua tipuri de transport din Huedin in Germania si anume transport normal cu plecare din Huedin de la Motel Montana, str. Protopop Aurel Munteanu 71 in fiecare Luni, Joi si Sambata cu oprire in statii fixe in Germania.

Si un alt tip de transport cu preluare din Huedin din centru seara la ora 22.00 in zilele de Miercuri si Sambata si cu sosire in Germania la adresa solicitata de fiecare calator.

 

Transportul de persoane Huedin – Germania se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie, verificate periodic si aflate intr-o stare excelenta atat tehnic cat si estetic.

Compania noastra va pune la dispozitie cele mai avantajose oferte de pret incepand cu 120 de euro pentru adulti si la jumatate de pret pentru copii.

De asemenea, alaturi de noi veti avea parte de confort, siguranta si de o calatorie plina de satisfactie pozitiva datorita sistemului video si audio pe care vi-l oferim impreuna cu aer conditionat, scaune rabatabile sau toaleta ecologica.

Nu in ultimul rand, daca optati pentru transport persoane Huedin – Germania, beneficiati si de wi-fi gratuit, bucatarie de bord, posibilitatea de a ajunge direct la destinatia dorita de dvs., de opriri suficiente pe traseu atunci cand este necesar si de soferi profesionisti si experimentati care va vor transporta in siguranta.

Bilete autocar Huedin – Germania | Bilete microbuz

curse cu autocarul si microbuzul Huedin - GermaniaVa oferim unele dintre cele mai satisfacatoare servicii dar si tarife pentru calatoria dvs. din piata locala.

Puteti achizitiona bilete autocar Huedin – Germania direct la urcare in vehicul si va puteti asigura de locul dvs. prin rezervarea acestuia la unul dintre membri echipei noastre.

Pretul unui bilet incepe de la 120 de euro si poate creste tinand cont de bagaje sau destinatie.

Totodata, alaturi de Eurotrans aveti parte de reduceri considerabile pentru calatoria dvs. de pana la 50%.  Nu in ultimul rand biletele de autocar Huedin – Germania achizitionate dus – intos vor fi insotite de asemenea de reducere.

Firma noastra de transport persoane isi imbunatateste periodic oferte si serviciile pentru a oferi clientilor sai cele mai avantajose tarife in raport pret – calitate.

Curse Huedin – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

bilete autocar Huedin - Germania zilnice direct la destinatieCalatoria dvs. catre Europa nu a fost niciodata mai sigura si mai confortabila decat este alaturi de Eurotrans prin autocarele de ultima generatie pe care vi le oferim pentru cursele Huedin – Germania.

Plecarile noastre sunt realizate in fiecare zi de Miercuri si Sambata si au ca scop transportarea persoanelor direct la destinatia acestora din Germania.

Soferii nostri va conduc la  cele mai importante destinatii pentru dumneavoastra  iar pe parcursul calatoriei dvs. aveti posibilitatea de a transporta bagaje de pana la 45 de kg in mod gratuit.

Nu in ultimul rand, plecarile saptamanale Mieruri si Sambata, Huedin – Germania direct la adresa ofera pasagerilor o masa calda pe traseu in mod gratuit.

Orasul Huedin este situat in judetul Cluj, in zona Transilvaniei, are o populatie de aproximativ 10.000 de locuitori, unde se pot gasi o serie de biserici de diferite religii, conace vechi cat si alte obiective turistice importante.

Persoanele care doresc sa calatoreasca din aceasta localitate catre Germania, indiferent de scopul calatoriei o pot face de la Sectia de Politie, in fiecare zi de la ora 22.00.

Realizam transport de persoane pe ruta Huedin – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contactati-ne pentru transport Germania – Huedin

Pentru rezervari sau detalii legat de transportul de persoane Huedin – Germania, ne puteti contacta la telefon 0749 473 468 – 0766.102.650, unde reprezentatii companiei noastre va poate oferi toate detalii necesare. De asemenea, pentru alte informatii legat de ofertele noastre, programul calatoriei, pretul biletelor sau beneficiile firmei noastre de transport persoane, ne mai puteti scrie la adresa de e-mail info@euro-trans.ro.

Rezervari bilete autocar Huedin – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Huedin - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468