Transport persoane Cluj Napoca – Olanda


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

METRO / ora 18.30

Vizualizari

2046

Retur- Marți și Sămbată

54

Curse regulate  Cluj Napoca – Olanda

Va sunt oferite prin agentia noastra de transport persoane , saptamanal, in orice perioada a anului in zilele

Miercuri – Metro – 18.30

Sambata – Metro -18.30

Puteti sa beneficiati de un transport regulat, din Cluj Napoca – Olanda, cu plecare din Cluj de la Metro , la ora 18.30

Transportul de persoane din Cluj – Olanda

se face cu autocarul si va ofera oportunitatea sa ajungeti fiecare persoana , adica la adresa dorira.

Sunt multe orase in Olanda unde puteti sa ajungeti datorita curselor noastre internationale de persoane si lasati totul in grija noastra, atat bagajele cat si adresa unde trebuie sa ajungeti.

Iata cateva dintre orasele unde sosim in Olanda :

Venlo, Veert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Haga, Leiden, Utrecht, Arnhem, Ede, Apeldorn, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Kampen, Meppel, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Leeuwarden.

Tara lalelelor si a morilor de vant, Olanda se dovedeste a fi mai mult o destinatie pentru cei care iubesc natura, dar si pentru iubitorii de cultura, putand fi vizitata prin ofertele early booking si ofertele last minute.

Olanda detine potential pentru practicarea turismului litoral, mai ales pentru turistii care indragesc sporturile nautice.

Cel mai popular loc pentru practicarea acestor sporturi este Ijsselmeer din Markermeer.

Privelistile oferite de intinsele plaje sunt captivante.

Pe coasta Marii Nordului se gasesc plaje ca: Scheveningen, Zandoort, Noordwijk, iar in renumitele insule Frisice cele mai cunoscute plaje sunt: Ameland, Texel si Terschelling.

 

Suntem protejați în timpul transportului de persoane?

Protecția călătorilor este unul dintre principalele noastre obiective. Autocarele și busurile  sunt verificate tehnic în mod regulat pentru ca tu să te simți protejat atunci când călătorești cu noi. De asemenea, am selectat cu grijă șoferii care operează curse de transport persoane, iar aceștia îndeplinesc toate criteriile de profesionalism.

În această perioadă de pandemie respectăm toate măsurile pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virsul SARS-Cov-2 și în fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor măști și dezinfectant.

 

Din Cluj Napoca – Olanda , pretul este 150 euro  pana la destinatie.

Reduceri putem oferi pentru

pasagerii cu bilet dus – intors,

copii mai mici de zece ani,

si cei ce doresc sa calatoreasca in grup.

 

Cursele de transport cu autocarul,

va ofera posibilitatea unei calatorii cu soferi cu experienta si autocare frumos dotate pentru ca toti calatorii sa fie multumiti.

 

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion.
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

Cluj Napoca – Olanda ,se ofera bilete la autocar , se ofera o masa gratuit pe parcursul calatoriei, deasemeni pauze suficiente pentru ca dumneavoastra sa va practicati hobby-ul , dar si pentru necesitati fizice.
Pentru interiorul autocarului puteti sa luati o geanta de mana care sa o puteti depozita usor fara a incurca si celalalt pasager de langa dumneavoastra, deasemeni aveti dreptul in pretul biletului , transportul 45  kg bagaj de persoana, acesta fiind depus in cala autocarului.

Transportul de persoane din Olanda – Cluj Napoca

se efectueaza in zilele de Marti  – Sambata, si persoanele sunt luate direct de la adresa, iar in Cluj oprim la O.M.V. de pe Manastur.

Persoanele care doresc informatii dar si rezervari o pot face la :

 – 0749.473.468. – 0766.102.650. site: www.europabus.ro

RUTA 1   RUTA 2   RUTA 3   RUTA 4  
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45     CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – CEAHLAU 12.15     ALESD – CENTRU 22.00
            ORADEA – GARA 23.00

 Mercedes-Sprinter