Transport persoane Galati – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

McDonald's | Ora 06.00

Vizualizari

4913

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE GALATI-ITALIA CU AUTOCAR

de la 120 €

 Transport persoane Galati – Italia .Galati este un oras din care pleaca foarte multe persoane in Italia, de aceea ne-am propus sa va aducem la cunostiinta ca si noi de cinsprezece  ani circulam din Romania – Italia.

Un transport persoane de calitate inseamna pentru noi atunci cand avem clienti fideli, curselor noastre care le avem la dispozitie in zilele de Miercuri si Sambata.  Imbarcarea persoanelor se face de la McDonald, la ora 06.00.

Transport Galati – Italia sunt pentru fiecare persoana nu conteaza varsta, atat timp cat aveti actele necesare in regula ca sa puteti circula.

Italia este tara unde se gaseste fiecare forma de turism, de aceea poate oferi tuturor vizitatorilor, peisaje, monumente istorice, galerii de arta contemporana, statiunile montane cat si plajele pot fi adevarate locuri de petrecut ore bune pentru toti turistii.

Transportul cu autocarul din Galati – Italia se desfasoara pe mai multe trasee in Italia, de asemeni din Romania se iese din tara pe la Oradea – Vama Bors – Ungaria – Slovenia – Italia.

 

Condiții de confort maxim

Transportul de persoane Italia-România și România-Italia este realizat de agentia noastra cu autocare de lux marca Mercedes-Benz care respectă cele mai înalte standarde: aer condiționat, WiFi, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală, spațiu suficient pentru bagaje etc.

Siguranță

Plecările pe ruta România către Italia, dar și retur, se realizează în cele mai bune condiții, astfel încât să te poți bucura de o experiență inedită până la destinație . Șoferii noștri au experiență în domeniu, iar mașinile sunt verificate din punct de vedere tehnic înaintea fiecărei călătorii.
Pentru că siguranță înseamnă și sănătatea călătorilor noștri, încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Italia sau retur să fie protejați. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV .

Bagaj gratuit

Bagajele tale nu vor reprezenta un cost în plus pentru tine, acestea intră în prețul biletului. Pe ruta România-Italia poți transporta gratuit bagaje de până la 50 kg + un bagaj de mână. Pe ruta Italia-România poți să transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

  Reduceri pentru călătorii de toate vârstele!

Oferim reduceri şi gratuităţi și pentru copii. Cei mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc gratis, iar copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% reducere din prețul biletului.
Asigurăm o reducere de 10 euro si la pretul biletului dus intors.

Masă caldă din partea noastră

 Pentru un drum mai plăcut, la fiecare cursă de transport persoane Italia-România sau România-Italia  firma îți pune la dispoziție o masă caldă.

Anularea gratuită a rezervării cu 72 ore înaintea călătoriei

Pentru o flexibilitate mai mare, data biletului spre Italia poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea îți oferim această posibilitate.

Transport Galati – Italia in orasele:

Traseu 1. Trieste, Udine, Pordenone, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo,  Orvieto, Roma, Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Pentru toate orasele specificate mai sus oprirea este la Gara sau Autogara sau la unul din autogriluri in caz ca cineva va asteapta.

Va putem ajuta cu rezervare fara sa mai fie nevoie sa alergati prin oras pentru un transport din Galati – Italia, doar cu un simplu telefon, in care va rugam daca solicitati rezervare atunci sa fie sigur sa nu tineti locurile blocate in caz ca intervine ceva si nu mai puteti onora cu prezenta.

Daca doriti sa luati si bagaj cu dumneavoastra atunci trebuie sa stiti ca este o limita de 50 kg de bagaj de persoana, care le depozitam in cala autocarului , deasemeni puteti avea o geanta de mana pentru interior.

Oferim rezervari si detalii pentru transportul international Galati – Italia , Italia – Galati.

Retur din Italia pentru Galati dispunem doar Marti si sambata.

 – 0749.473.468. – 0766.102.650

Transport persoane Galati – Italia

PLECARI DIN ROMANIA RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45 CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – HOTEL CEAHLAU 12.15 ALESD – CENTRU 22.00
ORADEA – GARA 23.00