Transport persoane Tecuci – Olanda


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Hotel Turist | Ora 07.00

Vizualizari

1509

Retur- Marți și Sămbată

54

 

Transport persoane Tecuci  – Olanda

 Curse transport autocar din Tecuci  – Olanda menite sa ajute calatorii de a ajunge la destinatie fiecare unde doreste la cei dragi sau la un serviciu. Cu autocarul poti avea o calatorie foarte frumoasa datorita timpului petrecut in autocar. Fiecare pasager are cate ceva de povestit si astfel se pot lega prietenii frumoase pe parcursul traseului  Tecuci – Olanda.

Orarul stabilit pentru a calatori din Tecuci  – Olanda

Miercuri – 07.00 – Hotel Turist

Sambata – 07.00 – Hotel Turist

Transport persoane Tecuci – Olanda, avem Miercuri i si Sambata , calatoria dureaza cam o zi si jumatate, persoanele beneficiind de transport la Domiciliu.

Iata cateva dintre orasele din Olanda:

Venlo, Veert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Haga, Leiden, Utrecht, Arnhem, Ede, Apeldorn, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Kampen, Meppel, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Leeuwarden.

O tara surprinzatoare, Olanda, cu un un peisaj tipic si nenumarate atractii a fost de-a lungul timpului subiectul multor picturi si alte opere de arta . Olanda a dezvoltat o industrie de proportii, in care aceste produse atat de delicate si pretentioase, dar si atat de pretuite, sunt adapostite mai ales in sere uriase, cu temperaturi atent monitorizate.

Amsterdam este capitala oficială a Ţărilor de Jos însă instituţiile fundamentale ale statului, Curtea supremă de justiţie, guvernul şi parlamentul îşi au sediul în Haga.

Morile de vânt au fost o parte componenta a acesteia, modelând nu numai peisajul olandez, ci si caracterul oamenilor.

Siguranța și confortul tău sunt prioritatea noastră!

Călătoriți alegând autocarele  ultramoderne, comode pentru tine și spatele tău și echipate corespunzător.  Giltrans deține 20 de autocare fiecare de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind conduse fiecare de 3 șoferi. Pe lângă cele prezentate, pentru distanțele reduse firma noastă vă pune la dispoziție alte 100 de busuri de cate 21 de locuri fiecare și care sunt operate de 2 șoferi. Toate mașinile noastre sunt marca Mercedez Benz, care vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru o călătorie de neuitat!
Pentru că punem preț pe modul în care călătorești vei avea la dispoziție WI-FI gratuit, spațiu mulțumitor între scaune, aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile și chiar și priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, precum și încărcătorul USB.
Pentru că mizăm pe siguranță, toate mașinile sunt verificate frecvent, astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor. Cei care vă conduc spre Olanda sunt șoferi cu experiență îndelungată și profesioniști.
În plus, pentru o protecție maximă îți punem la dispoziție măști gratuite plus dezinfectarea UV a autocarelor! Am luat măsuri încă de la începutul pandemiei. Astfel persoanele care aleg să călătoreacă cu noi  pe ruta de transport România-Olanda sau retur vor fi în siguranță. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor  măști de protecție gratuite.

Satisfacția clienților noștri este pe primul loc. Calatorește împreună cu noi spre cele mai vizitate orașe din Olanda și nu numai!

Pe platforma online  vei avea ocazia să îți selectezi destinația dorită printr-un singur click. Nu îți face griji dacă în sistemul nostru nu vei găsi destinația dorită. Îți punem la dispoziție un formular în care poți completa câmpurile și alege destinația dorită spre Olanda, iar echipa noastră te va duce oriunde îți dorești. În plus, avem grijă și de economiile tale!

Nu trebuie să plătești nici o taxă suplimentară pentru bagaj, acesta fiind inclus în prețul biletului spre Olanda!
Prețurile noastre sunt accesibile, special gândite pentru tine, tariful fiind de numai 150 de euro.

Tecuci – Olanda, plecari cu autocarul,  pretul de 150 €, pana la adresa unde doriti dumneavoastra, iar daca sunteti insotiti de copii mai mici de 10 ani va reducem  50 % din pretul biletului .

Din Olanda – Tecuci  se pleaca Marti  – Sambata  iar dumneavoastra  puteti sa stati linistiti, pentru ca masinile noastre va vor lua de acasa direct.

Informatii si rezervari despre cursa de persoane  Tecuci – Olanda la :

 – 0749.473.468. – 0766.102.650.

 

RUTA 1   RUTA 2   RUTA 3   RUTA 4  
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45     CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – CEAHLAU 12.15     ALESD – CENTRU 22.00
            ORADEA – GARA 23.00

mercedes-sprinter-2013-facelift-1