Transport persoane Fagaras – Olanda


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Catedrala| Ora 13.00

Vizualizari

1432

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE FAGARAS OLANDA CU AUTOCAR

Curse  transport persoane  Fagaras – Olanda cu sosire in Olanda in : Venlo, Veert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Haga, Leiden, Utrecht, Arnhem, Ede, Apeldorn, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Kampen, Meppel, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Leeuwarden.

Tara Fagarasului a ocupat, de asemenea, un loc important in istoria evului mediu romanesc. I se spunea si Tara Oltului, pentru ca se intindea in partea de vest a judetului Brasov, pana la raul Olt, iar istoria sa este strans legata de cea a orasului Fagaras.

Ce putem vizita in Fagaras

O plimbare de o zi pe stradutele orasului Fagaras poate cuprinde mare parte din cladirile istorice ale orasului, din manastirile si bisericile sale, inconjurate de un peisaj montan superb oferit de masivul Fagaras.

 

Fagaras  – Olanda – Plecari

Transportul de persoane pe ruta Fagaras  – Olanda este Miercuri  si Sambata  la ora 13.00 de la Catedrala.

Pe acest traseu Fagaras  – Olanda, puteti beneficia de o calatorie cu autocarul dotat modern cu soferi instruiti special pentru a va fi de ajutor si in privinta bagajelor dar si a necesitatilor dumneavoastra.

Pretul unui bilet din Fagaras  – Olanda este de 150 euro acesta fiind pretul pana la ADRESA. Se pot lua in pretul biletului 50 kg de bagaj de persoana care vor fi depuse in cala autocarului, iar in interiorul autocarului aveti dreptul la un bagaj de mana.

 

Din pretul unui bilet Fagaras  – Olanda pentru copii mai mici de 10 ani oferim o reducere de 50 % din pretul normal. Grupurile care calatoresc pe aceasta ruta Fagaras – Olanda, beneficiaza de reduceri.

Rezerva bilet Fagaras  Olanda

Rezervarea unui bilet spre si dinspre Olanda se face pe baza unui cod postal sau denumirea localitatii, numarul de telefon personal, nume si prenume.

Soferul are nevoie de aceste informatii pentru a va contacta inainte de a va prelua de la domiciliu.

Rezervarea se poate face telefonic sau completand formularul de rezervare de pe site.

Se recomanda rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii pentru a evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere.

 

Zilele de retur din Olanda – Fagaras  sunt  Marti si Sambata pretul unui bilet este de 150 euro , din orice  oras din Olanda va intoarceti.

Cu detalii despre transport persoane Fagaras – Olanda va stam zilnic la dispozitie intre orele 09.00. – 19.00. la numerele de telefon :
0749. 473.468. – 0766.102.650