Transport persoane Ploiesti – Italia


Transport din Romania

In fiecareLuni, Joi

Plecari de la

Lidl | Ora 11.00

Vizualizari

2024

Locuri in autocar:

54

TRANSPORT PERSOANE PLOIESTI-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Ploiesti – Italia se pot bucura de munca depusa de noi de 10 ani incoace de cand profesam in acest serviciu. Dispunem de autocare si microbuze suficiente incat sa respecatm clientii nostri prin servicii de buna calitate.

In Italia traiesc foarte multi romani, care s-au stabilit acolo si de aceea credem ca este un traseu foarte circulat datorita circumstantelor. Fie ca vreti sa explorati, fie ca vreti sa va plimbati intr-unul din orasele Italiei o puteti face prin intermediul curselor noastre regulate.

Transport persoane Ploiesti Italia

Transport  Ploiesti- Italia plecam Luni si Joi, zile in care puteti sa va faceti rezervare pentru ocuparea unui loc in autocar. Rezervarile se fac telefonic, asa ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand , si achizitionarea biletului se face direct la autocar la sofer.

In Italia avem mai multe orase unde ajungem:

Traseu 1. Trieste, Pordenone, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo, Terni, Orvieto, Roma,Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Catre aceste destinatii plecam din Ploiesti : Luni – 11.00 magazin lidl bariera calea ferata
: Joi -11.00 magazin lidl bariera calea ferata

Preturile difera de fiecare oras si traseu in parte de aceea ele incep de la 90 de euro si ajung pana la 110 euro.

In orasele din Italia ca si statie de oprire avem la Gara sau Autogara asa ca oricine mai are de luat vre-un mijloc de transport pana in vre-un sat sa o poata face usor si sigur. Stim ca o sa vreti sa luati bagaje cu dumneavoastra de aceea am inclus in pretul biletului 45 kg bagaj de persoana.

Transport Ploiesti – Italia include si reduceri pentru copii:

Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro  reducere la pretul biletului.

Autocarele care va transporta sunt dotate pentru asemenea curse lungi, aer conditionat,scaune rabatabile, wi-fi, sistem audio video, toaleta, spatiu suficient pe culoar,insa exista si restrictii si anume nu puteti sa consumati bauturi alcoolice si nici sa fumati in autocar.

Dorim ca sa ne respectam unii pe altii si sa avem o calatorie cat mai placuta si comfort .
Soferii sunt cei ce va vor ajuta, ei sunt cei ce vor face pauze pe traseu, si impreuna cu ei ve-ti fi serviti cu o masa calda ce va este oferita din partea agentiei noastre de transport persoane pe ruta Ploiesti – Italia.

Programul nostru nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori legale , de aceea va puteti face planuri care noi sa le putem indeplini.

Din Italia – Ploiesti ne vom reintoarce Joi si Duminica.

Transport Ploiesti – Italia , Italia – Ploiesti  va asteptam sa ne contactati la numerele:
– 0749.473.468. – 0766.102.650

Transport persoane Ploiesti – Italia