Transport persoane Sibiu – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Peco Euroil | Ora 14.30

Vizualizari

2861

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE SIBIU-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Sibiu – Italia se pot bucura de munca depusa de noi de 10 ani incoace de cand profesam in acest serviciu. Dispunem de autocare si microbuze suficiente incat sa respecatm clientii nostri prin servicii de buna calitate.

In Italia traiesc foarte multi romani, care s-au stabilit acolo si de aceea credem ca este un traseu foarte circulat datorita circumstantelor. Fie ca vreti sa explorati, fie ca vreti sa va plimbati intr-unul din orasele Italiei o puteti face prin intermediul curselor noastre regulate.

Transport persoane Sibiu Italia – Miercuri si Sambata

Transport Sibiu – Italia  zile in care puteti sa va faceti rezervare pentru ocuparea unui loc in autocar. Rezervarile se fac telefonic, asa ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand ….

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Italia?

Actele de care aveți nevoie sunt:

  • Carte de identitate/pașaport valabil;
  • Minor însoțit de un singur părinte ➜ o împuternicire semnată de celălalt părinte al copilului.
  • Minor însoțit de o altă persoană ➜ procură de la ambii părinți și cazierul însoțitorului;
  • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric și viză.

In Italia avem mai multe orase unde ajungem:
Traseu 1. Trieste, Pordenone, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo, Terni, Orvieto, Roma,Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Catre aceste destinatii plecam din Sibiu  : Miercuri – 14.00 -Peco Moll HORNBACH
: Sambata -14.00 – Peco Moll HORNBACH

Preturile difera de fiecare oras si traseu in parte de aceea ele incep de la 130 de euro si ajung pana la 150 euro.

In orasele din Italia ca si statie de oprire avem la Gara sau Autogara asa ca oricine mai are de luat vre-un mijloc de transport pana in vre-un sat sa o poata face usor si sigur. Stim ca o sa vreti sa luati bagaje cu dumneavoastra de aceea am inclus in pretul biletului 45 kg bagaj de persoana.

Transport Sibiu – Italia include si reduceri pentru copii:

Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 100% reducere.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 50% euro  reducere la pretul biletului.

Autocarele care va transporta sunt dotate pentru asemenea curse lungi, aer conditionat,scaune rabatabile, wi-fi, sistem audio video, toaleta, spatiu suficient pe culoar,insa exista si restrictii si anume nu puteti sa consumati bauturi alcoolice si nici sa fumati in autocar.

Dorim ca sa ne respectam unii pe altii si sa avem o calatorie cat mai placuta si comfort .
Soferii sunt cei ce va vor ajuta, ei sunt cei ce vor face pauze pe traseu, si impreuna cu ei ve-ti fi serviti cu o masa calda ce va este oferita din partea agentiei noastre de transport persoane pe ruta Sibiu – Italia.
Programul nostru nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori legale , de aceea va puteti face planuri care noi sa le putem indeplini.
Din Italia – Sibiu ne vom reintoarce Marti si Sambata

Pentru cursa regulata Sibiu – Italia cat si Italia -Sibiu  va asteptam sa ne contactati la numerele: – 0749.473.468. – 0766.102.650.

Transport persoane Sibiu – Italia