Transport persoane Campia Turzii – Germania


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Ora 19.00

Vizualizari

2188

Retur- Marți și Sămbată

54

Beneficiile transportului de persoane Campia Turzii - Germania

Transport bagaj de pana la 70kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

transport Campia Turzii - GermaniaCalatoria cu autocarul a devenit alaturi de Euro Trans o solutie mult mai practica mai avantajoasa pentru multe persoane indiferent de scopul calatoriei. Realizam zilnic transport persoane Campia Turzii – Germania cu plecare de la ora 19.00 direct la destinatia clientului. Va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne pentru o calatorie civilizata, moderna sisigura cu vehicule marca Pletl, dotate cu aer conditionat, bucatarie de bord si scaune rabatabile. De asemenea pentru transporul de persoane Germania – Campia Turzii si retur va mai oferim soferi experimentati care cunoasc bine traseul, Wifi, sistem video si audio dar si suficient spatiu pentru fiecare pasager in parte. Plecarile au loc zilnic iar destinatie finala o alegeti dvs. Pretul unui bilet incepe de la 85 de euro si poate varia tinand cont de punctul de sosire si de alte optiuni pentru care pasagerul opteaza.

Bilete autocar Campia Turzii – Germania | Bilete microbuz

curse cu autocarul si microbuzul Campia Turzii - GermaniaNe mandrim cu unele dintre cele mai profesioniste servicii de transport persoane in Europa dar si cu preturi extrem de avantajose si de flexibile. Astfel, pretul de bilete autocar Campia Turzii – Germania incep de la 85 de euro pentru o persoana. Acest tarif poate creste in functie de destinatia clientului si de bagajele suplimentare pe care le detine. De asemenea, oferim reduceri considerabile studentilor, copiilor, grupurilor de persoane, clientilor fideli sau pensionarilor. Nu in ultimul rand bilete care se achizitioneaza dus intors pot avea parte de o reducere. Am pregatit pentru biletele de microbuz Campia Turzii – Germania reduceri de pana la 50 % pentru aceste categorii de persoane. Nu in ultimul rand, alaturi de Euro Trans puteti calatori cu microbuze sau autocare pe teritoriul Germaniei la preturi avantajose.

Curse Campia Turzii – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

bilete autocar Campia Turzii - Germania zilnice direct la destinatieRealizam plecari zilnice pe ruta Campia Turzii – Germania si retur direct la adresa cu plecare de la ora 19.00. Incercam cu fiecare transport de persoane pe care il realizam sa punem la dispozitia calatorilor nostri servicii sigure, profesioniste si civilizate, realizand curse Campia Turzii – Germania in fiecare zi, la preturi avantajose si intr-un timp de pana la doua zile in functie de destinatia fiecaruia. De asemenea, atunci cand alegeti Euro Trans ca partener de calatorie, veti avea parte in mod gratuit de o masa calda pe drum insotita de bauturi calde. Dorim sa oferim pasagerilor o calatorie confortabila si in conditii cat mai decente. Transportul persoanelor catre Germania din Campia Turzii se realizeaza direct la adresa si ofera posibilitatea de a transporta un bagaj de pana in 70 de kg si altul de mana, incluse in pretul biletului. Campia Turzii este un municipiu din judetul Cluj, fiind la o distanta relativ apropiata de Cluj Napoca si gazduieste peste 20.000 de locuitori. Acestia pot gasi in Euro Trans un partener de nadeste pentru calatoria cu autocarul direct la destinatie pe ruta Germania – Campia Turzii, indiferent daca realizeaza calatoria in scop de afaceri sau pentru a calatori alaturi de prieteni sau familie.

Realizam transport de persoane pe ruta Campia Turzii – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contactati-ne pentru transport Campia Turzii – Germania

Pentru disponibilitatea autocarelor sau al microbuzelor, cat si pentru alte detalii legat de transport persoane Campia Turzii – Germania, ne puteti contacta la adresa de mail info@euro-trans.ro la orice ora, iar un reprezentat al firmei noastre va va raspunde cat mai curand. Nu in ultimul rand, pentru alte detalii si informatii privind ofertele noastre promotionale, orele de plecare, orasele destinatiei dvs. sau conditiile de transport, ne mai puteti suna la numarul 0749 473 468.

Rezervari bilete autocar Campia Turzii – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Campia Turzii - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468