Transport persoane Bucuresti – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Carrefour Baneasa | Ora 09.00

Vizualizari

4617

TRANSPORT PERSOANE BUCURESTI-ITALIA CU AUTOCAR

Doritorii de transport persoane Bucuresti – Italia se pot bucura de munca depusa de noi de 10 ani incoace de cand profesam in acest serviciu. Dispunem de autocare si microbuze suficiente incat sa respecatm clientii nostri prin servicii de buna calitate.

Transport persoane Bucuresti Italia

In Italia traiesc foarte multi romani, care s-au stabilit acolo si de aceea credem ca este un traseu foarte circulat datorita circumstantelor. Fie ca vreti sa explorati, fie ca vreti sa va plimbati intr-unul din orasele Italiei o puteti face prin intermediul curselor noastre regulate.

Din Transport Bucuresti – Italia plecam Miercuri si Sambata zile in care puteti sa va faceti rezervare pentru ocuparea unui loc in autocar. Rezervarile se fac telefonic, asa ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand ….

In Italia avem mai multe orase unde ajungem:
Traseu 1. Trieste, Pordenone, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo, Terni, Orvieto, Roma,Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Catre aceste destinatii plecam din Bucuresti : Miercuri – 09.00 carrefour baneasa
                                                                        : Sambata  -09.00 carrefour baneasa

Preturile difera de fiecare oras si traseu in parte de aceea ele incep de la 130 de euro si ajung pana la 150euro.

In orasele din Italia ca si statie de oprire avem la Gara sau Autogara asa ca oricine mai are de luat vre-un mijloc de transport pana in vre-un sat sa o poata face usor si sigur. Stim ca o sa vreti sa luati bagaje cu dumneavoastra de aceea am inclus in pretul biletului 45 kg bagaj de persoana.

                                                                                                                          Bagaj gratuit de până la 50 kg.

Fiecare pasager poate sa ia cu el una sau două genți gratuit, care vor fi depozitate la cala autocarului și un rucsac care se poate lua în interiorul autocarului. Tot ce depășește greutatea de 50 kg se tarifează cu 1 – 1,5 euro/kg după caz.

Nu sunt acceptate la bagaje alcool, tigări, droguri, substanțe inflamabile, arme sau alte obiecte sau subtanțe interzise de lege.

Condiții călătorie pandemie COVID-19

Pentru condițiile de călătorie privind ieșirea din țara vă recomandăm să consultați site-ul Ministerului de Externe.

 

Transport Bucuresti – Italia include si reduceri pentru copii:

Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 100 % reducere.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 ani  si 10 ani beneficiaza de 50% euro  reducere la pretul biletului.

Autocarele care va transporta sunt dotate pentru asemenea curse lungi, aer conditionat,scaune rabatabile, wi-fi, sistem audio video, toaleta, spatiu suficient pe culoar,insa exista si restrictii si anume nu puteti sa consumati bauturi alcoolice si nici sa fumati in autocar.

Dorim ca sa ne respectam unii pe altii si sa avem o calatorie cat mai placuta si comfort .

Soferii sunt cei ce va vor ajuta, ei sunt cei ce vor face pauze pe traseu, si impreuna cu ei ve-ti fi serviti cu o masa calda ce va este oferita din partea agentiei noastre de transport persoane pe ruta Bucuresti – Italia.

Programul nostru nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori legale , de aceea va puteti face planuri care noi sa le putem indeplini.
Din Italia – Bucuresti ne vom reintoarce Joi si Duminica . Deci fie ca doriti rezervare dus sau dus – intors sau doar retur va afisam numere de telefon unde puteti sa luati legatura cu noi.

Dar pentru cursa regulata Bucuresti – Italia va asteptam sa ne contactati la numerele:
 – 0749.473.468. – 0766.102.650

Transport persoane Bucuresti Italia