Transport persoane Targu Mures – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Autogara Voianjor | Ora 18.00

Vizualizari

2492

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE TARGU MURES-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Targu Mures – Italia ofera posibilitatea sa ajungeti unde  doriti in fiecare oras din Italia fara a mai avea si alte griji. Oferim acest tip de transport foarte comod pentru toti calatorii in zilele de Miercuri si Sambata.

Transport persoane Targu Mures – Italia se efectueaza cu autocare moderne dar si cu microbuze care va vor insoti pana la adresa dorita.  Pentru a asigura Confortul si Siguranta calatoriilor dumneavoastra autocarele noastre sunt incadrate la categoria de 4 stele si dispun de urmatoarele dotari: spatiu generos,  geamuri  fumurii, aer conditionat,  frigider ,internet sistem audio – video ce include TV, DVD . Calatorii ce doresc un transport de calitate si comfort pot apela cu incredere la serviciile oferite de agentia noastra.

Transport Targu Mures Italia

Orasele in care puteti sa ajungeti in Italia sunt urmatoarele, dar daca am omis ceva atunci ne puteti contacta sa vedeti daca ajungem si acolo:

Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Genova – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli-Fogia – Bari – Brindisi – Lecce – Galatina – Taranto – Prato – Firenze – Arezzo – Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Preturile pentru aceste orase pot fi de la 130 euro pana la 150 euro.

Orarul pentru Targu Mures – Italia

Miercuri  – plecare 18.00 Autogara Voianjor

Sambata –plecare  18.00 Autogara Voianjor

Rezervarea unui bilet este foarte simplu de obtinut deoarece puteti apela telefonic si achitarea lui se face in autocar in ziua plecarii la sofer.

Transport Targu Mures – Italia pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 100% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 50% reducere

 

In aceasta calatorie Targu Mures – Italia puteti lua cu dumneavoastra bagaje dar nu mai mult de 45 kg de persoana plus o geanta de mana in interiorul autocarului. Ca si acte necesare pentru a putea calatori aveti nevoie de cartea de identitatea sa fie valabila.

  • Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

 

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion.
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

Transportul international Targu Mures – Italia ofera clientilor sai pauze suficiente, filme si muzica in autocar, soferi foarte amabili pentru a calatori intr-o ambianta cat mai relaxanta. Revenim in tara Marti si Sambata  pe traseul Italia – Targu Mures.

Orice informatie doriti sau pentru a rezerva un loc in autocar o puteti face la :

  –  0749.473.468.   – 0766.102.650.

Transport persoane Targu Mures Italia.

 

 

PLECARI DIN ROMANIA RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45 CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – HOTEL CEAHLAU 12.15 ALESD – CENTRU 22.00
ORADEA – GARA 23.00