Transport persoane Brasov – Danemarca


Plecari in zilele de

Zilnic

Plecari

Gara | Ora 13.00

Persoane transportate

892

Locuri in autocar:

54

TRANSPORT PERSOANE BRASOV DANEMARCA CU AUTOCAR

Asiguram transport persoane Brasov-Danemarca in zilele de Luni, Joi, Samabata imbarcarea persoanelor se face din Gara la ora 13.00.
Transportul se face cu autocare si  microbuze dotate cu toate utilitatile pentru a calatori.


Transport Brasov-Danemarca se face direct la adresa dorita de dumneavoastra. Pe parcursul traseului Brasov-Danemarca veti beneficia de o masa calda gratuit si de pauze suficiente. De asemeni puteti sa luati cu dumneavoastra 50 kg de bagaj inclus in pretul biletului de 150 €.
In Danemarca  avem opriri si in : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense. Ne intoarcem din Danemarca-Brasov in zilele de Marti, Joi si Duminica.

Transport Brasov Danemarca

Brasov este un oras dintre cele mai importante centre turistice.
Orasul este impartit in doua componente distincte: zona de influenta baroca care serpuieste la poalele Tampei si a masivului Postavaru si zona intinsa de blocuri si fabrici. Principala atractie o reprezinta orasul vechi – cartierul Schei, inca plin de farmec, unde veti gasi o multime de case si obiecte vechi, in special pe filon religios.

Iar despre Danemarca putem sa spunem ca este considerată naţiunea cea mai omogenă etnic din lume, cu o importantă comunitate de origine nordica.

Formula shakespeariana vestind putreziciune si realitati nelinistitoare se poate aplica la multe locuri si situatii, numai la Danemarca nu. Regatul vechilor vikingi este, in ciuda acestui loc comun, mai prosper ca niciodata. Economia este infloritoare, monarhia li se potriveste nativilor ca o manusa, sistemul danez de protectie sociala este unul dintre cele mai avantajoase din lume, insasi melancolia scandinava se opreste la granitele acestei tari insulare.

Modernitatea este aici la ordinea zilei, fie ca este vorba despre arta si cultura, nivel de trai sau mod de viata. Danezii tin la statutul lor de tara neutra, refuzand in prima faza, in urma unui referendum, sa se integreze in Uniunea Europeana.

 Regatul, care este in prezent atat membru NATO, cat si UE, nu confunda atitudinea echidistanta cu politica izolationista, localnicii fiind extrem de primitori cu cei care le viziteaza tara.

Chiar daca nu se afla pe lista principalelor destinatii turistice ale Europei, Danemarca va poate rezerva surprize dintre cele mai placute.

Traseul nostru pentru iesirea din tara este Brasov-Cluj-Oradea-Ungaria-Austria-Germania-Danemarca.

Punem la dispozitie pentru dumneavoastra numere de telefon 0232.213.881 – 0749.473.468 – 0731.770.975. pentru a va da mai multe relatii dar si pentru rezervari cel putin cu 2-3 zile inainte de plecare. 

Transport persoane Brasov-Danemarca

Transport persoane Brasov Danemarca
Transport Brasov Danemarca