Transport persoane Cluj Napoca – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Bila Manastur | Ora 21.00

Vizualizari

3910

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE CLUJ NAPOCA-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Cluj – Italia cu bilete la autocar  se face in deplina siguranta si confort cu autocare  dotate cu aer conditionat, sistem audio video, grup sanitar, produse de igiena pentru dezinfectare.

În fiecare săptămână operăm curse regulate, tur  Miercuri si Sambata apoi retur Marti si Sambata, spre și dinspre cele mai importante orașe din Italia. Iar la fiecare cursă pe care alegi să o faci alături de noi transportul în Italia a bagajelor  de 45 kg este GRATUIT și beneficiezi de o masă caldă din partea noastră

Firma noastra de transport distribuie biletele de autocar direct de la sofer la urcare in autocar, astfel aveti posibilitatea doar sa sunati si sa rezervati un loc , apoi achitati suma in ziua plecarii. Costul unui bilet pe ruta Cluj -Italia de la 120 euro si poate ajunge si la 140 euro jos in Calabria.

Transport persoane Cluj Napoca—Italia cu plecare din Cluj Napoca in fiecare Miercuri si Sambata de la ora 19.00  de la Metro.

In pretul biletului sint incluse 45 kg bagaj (doua valize) si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

 

Contactați-ne pentru rezervarea călătoriei Cluj – Italia si retur

 Poți economisi timp și bani. Acum ai posibilitatea să îți achiziționezi biletul simplu, ieftin și rapid! În doar câteva minute ai rezervarea făcută fără să fie nevoie să te deplasezi.

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua din statie.  Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 20:00.
Rezervarea călătoriei din și spre Italia este la dispoziția ta la un click distanță.
Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale avem si numarul de WhatsApp 0749.473.468 unde puteti sa lasati mesaje cu intrebari la care doriti raspuns.

Vă recomandăm ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Italia în ziua în care tu ai nevoie.

Alege să călătorești cu noi spre Italia și ai numeroase avantaje!
Un drum de transport persoane București Italia sau retur cu noi nu mai este o provocare, ci o reală plăcere. Vei putea sta comod în scaune și te poți bucura de toate condițiile, dar și de alte oportunități care sunt incluse în prețul biletului.
Iată care sunt avantajele unei călătorii în Italia cu noi.

Transport Cluj Napoca – Italia cu autocar

Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Genova – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli- Fogia – Bari – Brindisi – Lecce – Galatina – Taranto – Prato – Firenze – Arezzo – Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Plecari Cluj – Italia cu autocarul pentru toti cei ce doresc sa ajunga in aceasta tara frumoasa indiferent din ce motiv, tineri si batrani pot calatori intr-o atmosfera placuta. Soferii nostri sunt cu experienta si va pot fi de folos la orice nevoie. De asemeni ve-ti fi serviti cu o masa calda pe acest traseu. Cluj – Italia.

Transport Cluj Italia

Deoarece avem plecari regulate Miercuri si Sambata din Cluj – Italia, dispunem si de transport din Italia – Cluj in zilele de Marti si Sambata . Transportul se efectueaza doar din statii deja stabilite de noi.

 

 

Transport persoane Cluj Napoca Italia, autocar Cluj Italia

PLECARI DIN ROMANIA RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45 CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – HOTEL CEAHLAU 12.15 ALESD – CENTRU 22.00
ORADEA – GARA 23.00

 

plecari-oriunde-in-europa-cu-autocarul