Transport persoane Falticeni – Italia


Transport din Romania

In fiecareLuni, Joi

Plecari de la

Autogara | Ora 11.15

Vizualizari

1284

Locuri in autocar:

54

Transport persoane Falticeni Italia

Transport persoane Falticeni-Italia Plecari regulate cu autocar si microbuz cu plecare:

Luni -11.15 imbarcare din Autogara

Joi – 11.15 imbarcare din Autogara

Transport Falticeni – Italia se poate face de pe mai multe trasee din Romania, in cazul in care aveti pe cineva drag cu care doriti sa calatoriti dar locuieste in alt oras si doreste sa mearga impreuna cu dumneavoastra avem aici mai jos traseele de unde putem lua calatori.

Transport persoane Falticeni Italia

1.–Focsani–Onesti–Adjud–Bacau–Roman

2.–Braila–Galati–Tecuci–Barlad–Husi–Vaslui–Iasi

3.–Botosani–Suceava–Falticeni ora 11.15 din Autogara–Piatra Neamt–Targu Neamt

4.–Borsec–Toplita–Reghin–Tg.Mures–Campia Turzii–Turda–Cluj Napoca–Huedin–Alesd–Oradea

Orasele unde opresc autocarele noastre in Italia sunt urmatoarele:

Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Genova – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli-Fogia – Bari – Brindisi – Lecce – Galatina – Taranto – Prato – Firenze – Arezzo – Perugia – Terni – Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Aveti posibilitatea sa calatoriti impreuna cu familia ori cu copii, iar pentru ei percepem reduceri , pana la 1 anisor reducere de 50 % din pretul biletului, iar pentru cei de pana la 10 ani reducere de 20 euro din pretul biletului.

Bagajele de calatorie trebuie sa fie maxim 45 kg de persoana, si nu trebuie sa contina tigari fara timbru si bauturi spirtuase deoarece va vor fi confiscate. Pe traseu se vor face pauze , se va servi o masa calda din partea noastra si de asemeni ve-ti fi condusi de soferi prietenosi si amabili.

O calatorie frumoasa ve-ti avea cu siguranta daca ve-ti apela la serviciile oferite de catre noi dar pentru aceasta trebuie sa ne contactati pentru rezervare, si va asiguram un loc in autocar.

  – 0749.473.468.  – 0766.102.650..

 Transport persoane Falticeni Italia