Transport persoane Iasi – Danemarca


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Eurotrans Filaret | Ora 10.00

Vizualizari

2040

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE IASI-DANEMARCA LA ADRESA

de la 150 €

Transport persoane Iasi -Danemarca in trei zile pe saptamana cu autocare si microbuze avand toate conditiile pentru un transport de calitate dar si comfort si siguranta.

Transport  Iasi – Danemarca curse regulate la ADRESA sunt foarte utile tuturor deoarece are ca si scop imbarcarea clientului de la agentie si transportarea lui pana la destinatie fara sa va mai preocupati de nimic altceva.

Transport persoane Iasi – Danemarca

Poporul danez sunt liniștiți, calmi, de cele mai multe ori neutri atitudinal, oamenii aceștia își trăiesc vecinătatea în mod invizibil. Politicoși, atenți la maniere dar fără a fi manieriști, au un echilibru intern construit prin modelul social, prin sistemul educațional și prin modul de ancorare la spațiul geografic din jurul lor. Regula de bază în momentul în care trăiești și lucrezi în Danemarca este să asculți, să observi și să pui întrebări. Nu este o rușine să nu știi – este o rușine să nu înveți. Nu spune Da, dacă nu ai înțeles! Descoperă modul lor de interacțiune în societate și la servici și respectă-l, chiar dacă nu ești de acord sau ți se pare ciudat!

Acestea sunt orasele unde puteti sa ajungeti:

Abenra, Kolding, Esbjerg, Svendborg, Odense, Vejle, Horsens, Herning, Aarhus, Randers, Aalborg, Lemvig.

In aceste orase dar si in altele decat cele scrise puteti ajunge in zilele de :

Luni – plecare -10.00 din fata agentiei Eurotrans Filaret

Joi -plecare -10.00 din fata agentiei Eurotrans Filaret

Sambata -plecare -10.00 din fata agentiei Eurotrans Filaret

Preturile sunt afisate intr-un tabel mai jos cu specificarea ca copii intre 1-10 ani au o reducere de 20 euro la pretul biletului de calatorie. Bagajele care le puteti transporta trebuie sa fie de 45 kg de persoana. Locul in autocar poate fi rezervat direct prin telefon dar puteti de asemeni sa veniti la agentie la Gara vis-a-is de McDonald -agentia Eurotrans Filaret si va puteti procura biletul

Iesirea din tara este pe la Oradea – Vama Bors, de aceea credem ca avem un traseu destul de scurt. Serviciile oferite de noi va vor incuraja sa calatoriti impreuna cu noi pe acest traseu Iasi -Danemarca.

Autocarele noastre pe acest traseu Iasi -Danemarca sunt moderne , curate, cu soferi bine instruiti pentru a creea o atmosfera cat mai placut in autocar . Tot cu ei ve-ti servi pe parcursul calatoriei o masa calda gratuit , pauze pe traseu si ajutor in caz de nevoie.

Asteptam persoanele care trebuie sa faca aceasta ruta Iasi – Danemarca la sediul nostru sau telefonic la :

0232.213.881.  – 0749.473.468.  – 0731.770.975.

Transport persoane Iasi Danemarca

DESTINATIE PRET STATIE
ABENRA 150€ LA ADRESA
KOLDING 150€ LA ADRESA
ESBJERG 150€ LA ADRESA
SVENDBORG 150€ LA ADRESA
ODENSE 150€ LA ADRESA
VEJLE 150€ LA ADRESA
HORSENS 150€ LA ADRESA
HERNING 150€ LA ADRESA
AARHUS 150€ LA ADRESA
RANDERS 150€ LA ADRESA
AALBORG 150€ LA ADRESA
LEMVIG 150€ LA ADRESA