Transport persoane Vaslui – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Lidl | Ora 09.00

Vizualizari

2603

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE VASLUI-ITALIA CU AUTOCAR

de la 130 €

 Transport persoane Vaslui Italia cu plecare in fiecare Miercuri si Sambata de la ora 09.00 de la Lidl. Vacanta in Italia a fost si va fi intotdeauna una din vacantele care nu se pot uita. Este o tara cu simtul pentru frumos si interes pentru arta si cultura. Pentru ca se pleaca liber si fara restrictii avem linie directa din Vaslui -Targu Neamt, Reghin, Cluj, Oradea, Slovenia, Italia.

In Italia opriri avem in orasele:

Transport Vaslui Italia

Traseu 1. Trieste,  Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo,  Orvieto, Roma,Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Cursele regulate puse la dispozitia calatorilor sunt Miercuri si Sambata in amandoua aceste zile ora de plecare este 09.00 , statia de la Lidl.

Calatorii pot beneficia de o calatorie cu autocarul in conditii moderne si siguranta. Plecarile Vaslui – Italia sunt efectuate cu autocarul, si soferi ce circula deja de cativa ani pe acest traseu cunoscand fiecare detaliu.

Nu trebuie sa cautati o agentie de transport mergand prin oras, prin intermediul careia sa achizitionati bilete, noi va putem face rezervarea prin telefon si biletul sa il luati de la autocar. Orice persoana care achita biletul are dreptul la 50 kg de bagaj.

Copii mai mici de 10 ani, grupuri de persoane, cei care doresc bilet dus – intors beneficiaza de reduceri la achizitionarea unui bilet.

 

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion.
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

Din Italia revenim Marti -Sambata.

 – 0749.473.468. – 0766.102.650.

Transport persoane Vaslui Italia, Transport Vaslui Italia

 

PLECARI DIN ROMANIA RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45 CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – HOTEL CEAHLAU 12.15 ALESD – CENTRU 22.00
ORADEA – GARA 23.00