Transport persoane Iasi – Olanda


Transport din Romania

In fiecare-Luni, Joi, Sambata

Plecari de la

Magazinul Market ora 9.30

Vizualizari

1645

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE IASI-OLANDA CU AUTOCAR

 

 Una dintre tarile europene ,Olanda este una dintre cele mai sigure destinatii pentru mediul de afaceri, motiv pentru care un procentaj important al emigratilor din Romania aleg aceasta tara pentru stabilire si pentru ocuparea unui loc de munca.

 Firma noastra Eurotrans vine in ajutorul acestor persoane dar si pentru cei care doresc sa calatoreasca in acesta tara in vacanta cu transport persoane Iasi  – Olanda la preturi care incep de la 120 – 150  euro.

Datorita autocarelor de ultima generatie, care sunt dotate cu aer conditionat, sistem video-audio, scaune rabatabile si toaleta ecologica.

 

Transportul de persoane pe ruta Iasi  – Olanda la adresa 

se realizeaza cu soferi experimentati, care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot duce la destinatie in cele mai sigure conditii. De asemenea, vehiculele noastre sunt inspectate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a va oferi cele mai avantajose conditii de transport posibile.

Imbarcarea  se realizeaza in fiecare Luni , Joi si Sambata  ora 09.30 de la Magazinul Market Gara.

Pentru cursele din Olanda catre Romania, trebuie sa ne comunicati zona din care doriti sa plecati iar noi va vom prezenta cele mai fiabile metode de transport la preturi avantajose, Marti, Joi si Duminica.

Avatanjele transportului Iasi  – Olanda:

  • – Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 45 kg
  • – O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • – Transport  tur – retur direct la destinatie
  • – Reduceri  pentru copii

Bilete autocar Iasi – Olanda

Puteti calatori catre cele mai importante destinatii din tara lalelelor alaturi de Eurotrans incepand cu pretul de la  120 – 150  euro pentru un bilet de adult.

Serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in raport cu pretul oferit. De asemenea, v-am pregatit si o serie de

Reduceri ,

destinate copiilor,

grupurilor de persoane

sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur.

 

Biletele de autocar sau de microbuz Iasi  – Olanda, Olanda – Iasi

pot fi achizitionate la urcare in vehicul in ziua in care plecati, cu conditia de a va rezerva locul prin compania noastra.

Indiferent daca alegeti sa fiti pasagerii autocarelor noastre pentru deplasarea in vacanta alaturi de prieteni sau pentru locul de munca din strainatate, noi v-am pregatit preturi extrem de competitive si conditii exceptionale de transport, intr-un mediu sigur si confortabil.

Rezervari 0749.473.478. – 0766.102.650.

 

 TRANSPORT DE PERSOANE DIRECT LA ADRESA 

Transport persoane Iasi Olanda