Transport persoane Falticeni – Germania


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Autogara | Ora 11.15

Vizualizari

1884

Retur- Marți și Sămbată

54

Beneficiile transportului de persoane Falticeni - Germania

Transport bagaj de pana la 70kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

Transport de persoane la adresa Falticeni Germania

Firma noastra de transport persoane Falticeni – Germania efectueaza curse cu autocarul sau microbuzul Miercuri si Sambata de la autogara la ora 11.15 catre principalele orase din Germania.

In aceasta perioada la urcare in autocar trebuie sa prezentati dovada unui vaccin sau un test covid negativ.

Avantajul pe care compania noastra vi-l ofera este de va transporta direct la destinatia dorita de dvs. in fiecare oras sau sat din Germania.

Euro Trans va pune la dispozitie autocare de ultima generatie, verificate periodic si inspectate atat tehnic cat si estetic pentru a oferi un serviciu de transport persoane Falticeni – Germania la cele mai inalte standarde.

Incercam cu fiecare calatorie sa oferim pasagerilor nostri cele mai bune conditii dar si tarife, de aceea alaturi de noi beneficiati de un pret incepand cu 130 de euro pe calatorie in functie de destinatie sau greutatea bagajului.

De asemenea, autocarele noastre dispun de aer conditionat, scaune rabatabile si confortabile, bucatarie de bord si sistem video sau audio, totul pentru a realiza un transport de persoane pe ruta Falticeni – Germania cat mai confortabila si mai sigura. Nu in ultimul rand, aveti parte si de toaleta ecologica dar si opriri suficiente pe traseu atunci cand este necesar.

Bilete autocar Falticeni – Germania | Bilete microbuz

Firma de transport persoane Euro Trans va pune la dispozitie bilete autocar Falticeni – Germania la pretul de 130 de euro. Acest tarif poate creste tinand cont de optiuni, destinatie sau bagaje.

Punem accent pe siguranta si confortul clientilor nostri dar si pe tarife accesibile, destinate tuturor persoanelor.

De aceea, calatorind alaturi de compania noastra, puteti beneficia de reduceri considerabile de pana la 50%, copiilor cu varsta intre 2-10 ani.

Nu in ultimul rand, cei care doresc sa achizitioneze bilete tur – retur vor avea parte de o reducere. Biletele de autocar Falticeni – Germania si retur pot fi achizitionate direct la urcare iar acestea va pot oferi atat posibilitata de transporta bagaje pana lo anumita greutate cat si siguranta de a ajunge direct la destinatia dorita.

 

Curse Falticeni – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

Unul dintre marile avantaje pe care vi le punem la dispozitie pe langa siguranta si preturi accesibile sunt si cursele Falticeni – Germania la destinatie care se desfasora doar Miercuri si Sambata cu plecare de la autogara din Falticeni la ora 11.15.

Calatorind alaturi de Euro Trans veti avea posibilitatea sa transportati bagaj de cala de pana la 45 kg si altul de mana in mod gratuit.

Efectuam plecari zilnice Falticeni – Germania direct la adresa din autogara de la ora 11.15 iar cursa poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia finala.

Euro Trans va ofera in mod gratuit si o masa calda pe traseu insotita de bauturi racoritoare sau calde. Falticeni este un municipiu din judetul Suceava, regiunea Moldovei si este conceput din mai multe localitati, avand o populatie de aproximativ 25.000 de locuitori.

Municipiul este in evidenta datorita culturii sale si al numeroselor persoane celebre care s-au nascut si au trait de-a lungul timpului in acesta localitie, avand de asemenea si o serie de puncte turistice precum muzee sau case memoriale.

Multe persoane aleg cursele cu autocarul Falticeni – Germania si retur datorita sigurantei, al confortului si al pretului extrem de avantajos pe care microbuzul sau autocarul le ofera.

Realizam transport de persoane pe ruta Falticeni – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contactati-ne pentru transport Germania – Falticeni

Firma noastra de transport persoane Falticeni – Germania poate fi contactata la orice ora prin adresa de mail info@euro-trans.ro cu detalii privind programul curselor, ora destinatiei, optiuni si confortul pe care autocarele noastre le ofera. De asemenea, ne mai puteti contacta telefoni la numarul 0749 473 468 sau 0766.102.650. pentru alte informatii privind transportul de persoane international.

Rezervari bilete autocar Falticeni – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Falticeni - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468