Transport persoane Fagaras – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Centru | Ora 14.00

Vizualizari

2318

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE FAGARAS-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Fagaras – Italia se pot bucura de munca depusa de noi de 10 ani incoace de cand profesam in acest serviciu. Dispunem de autocare si microbuze suficiente incat sa respecatm clientii nostri prin servicii de buna calitate.

Transport persoane Fagaras Italia

In Italia traiesc foarte multi romani, care s-au stabilit acolo si de aceea credem ca este un traseu foarte circulat datorita circumstantelor. Fie ca vreti sa explorati, fie ca vreti sa va plimbati intr-unul din orasele Italiei o puteti face prin intermediul curselor noastre regulate.

Transport Fagaras – Italia plecam Miercuri si Sambata zile in care puteti sa va faceti rezervare pentru ocuparea unui loc in autocar. Rezervarile se fac telefonic, asa ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand ….

In Italia avem mai multe orase unde ajungem:
Traseu 1. Trieste, Pordenone, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo, Terni, Orvieto, Roma,Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

Catre aceste destinatii plecam din Fagaras : Miercuri – 14.00 din Centru
Sambata -14.00 din Centru

Preturile difera de fiecare oras si traseu in parte de aceea ele incep de la 130  de euro si ajung pana la 150 euro.

In orasele din Italia ca si statie de oprire avem la Gara sau Autogara asa ca oricine mai are de luat vre-un mijloc de transport pana in vre-un sat sa o poata face usor si sigur. Stim ca o sa vreti sa luati bagaje cu dumneavoastra de aceea am inclus in pretul biletului 45 kg bagaj de persoana.

Transport Fagaras – Italia include si reduceri pentru copii:

Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 100% reducere.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 50 %  reducere la pretul biletului.

Autocarele care va transporta sunt dotate pentru asemenea curse lungi, aer conditionat,scaune rabatabile, wi-fi, sistem audio video, toaleta, spatiu suficient pe culoar, insa exista si restrictii si anume nu puteti sa consumati bauturi alcoolice si nici sa fumati in autocar.

Dorim ca sa ne respectam unii pe altii si sa avem o calatorie cat mai placuta si comfort .
Soferii sunt cei ce va vor ajuta, ei sunt cei ce vor face pauze pe traseu, si impreuna cu ei ve-ti fi serviti cu o masa calda ce va este oferita din partea agentiei noastre de transport persoane pe ruta Fagaras – Italia.

Programul nostru nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori legale , de aceea va puteti face planuri care noi sa le putem indeplini.
Din Italia – Fagaras ne vom reintoarce Marti si Sambata , si de asemeni aveti posibilitatea sa ne contactati pentru informatii si rezervari.

 Cursa regulata Fagaras – Italia si Italia – Fagaras va asteptam sa ne contactati la numerele:

 – 0749.473.468. – 0766.102.650.

Ce spun clienții noștri?

  • “O firmă pe care te poţi baza, nu m-au dezamăgit niciodată, şi au oferte foarte bune, am beneficiat şi de reduceri .  Recomand cu toata încrederea! “
  • “Pentru mine contează enorm ca atunci când călătoresc în afara tarii sa am parte de cele mai bune condiţii de confort, ceea ce  mi-a oferit! Nu cred ca as putea sa merg atâtea ore fără sa am aer condiţionat pe timp de vara. Aceasta firma de transport a reuşit mă mulţumească din toate punctele de vedere. Recomand! “
  • “5 stele de la mine! Am ajuns în siguranţa de fiecare data, am calatorit confortabil si şoferii au fost mereu amabili. “

 

Transport  persoane Fagaras Italia

vehicule-performante-pentru-transport-de-persoane