Meniu

Transport persoane Romania Anglia

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ANGLIA

Pret de la 100 € 

Transport persoane Romania Anglia cu autocarul prin Eurotrans in fiecare Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata, autocar romania Anglia si retur, modern care se efectueaza din mai multe orase din Romania. Prin transportul cu autocarul din Romania – Anglia se pot efectua curse regulate de persoane cu plecare din Romania – Anglia cu ajutorul microbuzelor sau autocarelor excursii, vacante, concedii frumoase in alte tari . De aceea si noi prin transportul international de persoane cu bilete autocar Transport  Romania Anglia dorim sa va conducem in siguranta si comfort.

Autocarele si microbuzele care efectueaza transport Romania Anglia cu autocar si retur sunt bine intretinute verificate tehnic, dotate au aer conditionat, scaune rabatabile, sitem audio – video, wi-fi, toaleta. In ele ve-ti avea oportunitatea sa stati aproximativ 2 zile de aceea putem creea o atmosfera de neuitat.

Transport Romania -Anglia

Traseul 1. Braila Galati  Tecuci  Barlad  Husi  Vaslui  Iasi

Traseul 2. Buzau   Focsani  Marasesti  Adjud  Onesti Bacau  Roman  Piatra Neamt

Traseul 3. Botosani  Suceava  Falticeni Pascani  Targu Neamt

Traseul 4. Bucuresti  Ploiesti  Brasov  Fagaras  Sibiu  Sebes Deva  Hunedoara Alba Iulia

Traseul 5. Toplita  Reghin  Targu Mures  Ludus  Turda  Cluj Napoca  Huedin  Oradea

Traseu 6Craiova Filiasi Targu Jiu Petrosani Hateg

catre Anglia orasele:

 Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool,

Barnsley, Bath, Bedford, Bradford, Cardiff, Colchester, Corby, Doncaster, Gloucester, Harlow, Hereford, Ipswich, Lincon, Mansfield, Milton Keynes, Norwich, Peterborough,  Southampton, Worcester, Luton, Sheffield, Slough, Newbury.

Anglia, este cea mai mare si mai populata tara din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Denumirea acesteia provine de la Tara Anglilor, referindu-se la angli, un trib germanic din vest, care s-a asezat in insula in secolul V. Acestia proveneau din Peninsula Iutlanda, Germania si Danemarca de azi. Numele Angliei in limba cornica este Pow Sows, in traducere Tara Saxonilor.

 Este tara care cuprinde multe atractii turistice cum ar fi cladiri istorice, cultura avant- garde, plajele incantatoare, muntii stancosi, si este impartita in mai multe regiuni fiecare cu propria traditie si cultura. Londra este cel mai mare oras din Europa si cuprinde unele dintre cele mai faimoase atractii din lume. Londra este deasemeni si cel mai mare centru financiar din lume.

In North Country, descoperim splendoarea lacurilor si a muntilor, castelelor,si a parcurilor nationale, combinate cu orasul medieval York si orasele animate Liverpool si Manchester, renumite pentru cultura footbalului si a muzicii.

In tinul de mijloc se afla orasele Birmingham si Nottingham ele fiind orase de cultura si istorie. Estul este un coltisor de natura primordiala cu statiuni de litoral dar si cu orasul universitar Chambridge. Mai este de asemeni un oras universitar Oxford si se afla in partea de sud-est, iar pe coasta de sud gasim plaje si statiuni.

Imbarcarea persoanelor de pe fiecare traseu mentionat este :

Luni , Marti , Joi,  Vineri , Sambata si retur Marti, Joi si Duminica

Daca doriti sa aflati ora plecarii si locul de imbarcare atunci trebuie sa apasati pe orasul din care doriti sa plecati si ve-ti avea suficiente detalii despre Transport persoane Anglia. 

Costul biletului de autocar transport persoane Anglia difera si de ziua de plecare si de orasul in care doriti sa ajungeti dar cu certitudine avem preturi accesibile pentru oricine doreste sa calatoreasca impreuna cu noi. Plata biletului se poate achita in lire, in lei si in euro depinde cum are fiecare. Preturile noastre sunt deasemeni in lire, euro si in lei.

Ele sunt si de la 100 de lire pana la 165 lire , dar avem curse care incep de la 100 de euro pana la 150 euro.

Pe aceast traseu Romania -Anglia indiferent din ce oras ve-ti urca aveti posibilitatea sa luati cu dumneavoastra bagaje 45 kg de persoana. Pot sa contina orice in afara de bauturi spirtoase si nici tigari fara timbru.

Va oferim deasemeni  reducere la pretul unui bilet dus-intors de 20 € sau 20 lire din pretul biletului , iar pentru copii cu varsta mai mica de 10 ani va oferim tot o reducere de 20 € sau 20 lire din pretul biletului. Pe parcursul traseului veti primi gratuit din partea noastra si o masa calda. Soferii va vor oferi pauze suficiente unde puteti sa luati o gustare, sa serviti o cafea.

Transport persoane Anglia – animale de companie

Iubitorii de animalute de companie au posibilitatea sa transporte prin intermediul transportului nostru in zilele de Luni, Joi si Sambata animalutul preferat intr-o cusca, avand actele necesare . Deasemeni percepem costul biletului de 100 de lire.

 Din oricare oras si sat din Anglia sau depinde de unde doriti sa reveniti in Romania se poate face doar in  zilele de  Joi si DuminicaVa asteptam pentru informatii si rezervari la numerele 0232.213.881 — 0749.473.468. -0731.770.975

Transport persoane Romania Anglia, Transport persoane Anglia, Plecari Anglia

 

RUTA 1 RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4
 ORAS ORA ORAS ORA ORAS ORA ORAS  ORA
 BRAILA-GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00  BUCURESTI-CARREFOUR-BANEASA 09.30 PIATRA NEAMT-GARA 12.30
 GALATI-McDONALDS  06.00 MARASESTI-MASOLEU 08.30 PLOIESTI-LIDL 11.00 TOPLITA-FAST FOOD  16.30
 TECUCI-HOTEL TURIST 07.00 ADJUD-GARA 09.00  BRASOV-GARA 13.00  REGHIN-LUKOIL 18.00
 BARLAD-GARA  08.30  ONESTI-AUTOGARA 10.00  FAGARAS-CENTRU 14.15 TARGU MURES-VOIAJOR 19.00
 HUSI-GARA 08.30 BACAU-LIDL 10.30  SIBIU-PECO EUROIL  15.30  LUDUS-AUTOGARA 19.00
 VASLUI-LIDL 09.00  ROMAN-AUTOGARA 11.45 SEBES-MINIMAX  17.00  TURDA-GARA 19.45
 IASI-FILARET 10.00 —— ALBA IULIA-GARA 17.40 CLUJ-BILA 20.30
 HARLAU-RARESOAIA 11.00 BOTOSANI-OMV 09.30 DEVA-GARA  18.30 HUEDIN-CENTRU 21.30
 PASCANI-PETROM 11.30 SUCEAVA-AUTOGARA 10.30 AIUD-PENY 19.00 ALESD-CENTRU 22.30
 TARGU NEAMT-AUTOGARA 12.30 FALTICENI-AUTOGARA  11.15  ORADEA-GARA 23.00
Transport persoane Romania Anglia cu autocar

Transport Romania Anglia