Transport persoane Tecuci – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Hotel Turist | Ora 07.00

Vizualizari

2646

Retur- Marți și Sămbată

54

.

TRANSPORT PERSOANE TECUCI-ITALIA CU AUTOCAR

Transport  persoane Tecuci—Italia. Noi suntem dintre acei care au profesat in domeniul transportului de persoane si am reusit sa deschidem linii din Tecuci in Europa. Dar pentru ca suntem la rubrica Tecuci – Italia va informam ca traseul se efectueaza cu autocarul Miercuri si Sambata.

Orarul si statia de plecare sunt deja stabilite, ora fiind 07.00 de la Hotel Turist. Persoanele care doresc transport cu autocarul din Tecuci – Italia, pot sa o faca foarte elegant si simplu, doar apeland la unul din numerele de telefon afisat pe pagina noastra.

Italia este deja o tara vizitata foarte mult de poporul nostru, ea a fost si este inca o tara in care poti sa gasesti de lucru, sau chiar este o tara foarte dezvoltata din punct de vedere turistic.

Transport Tecuci – Italia

Traseu 1. Trieste, Mestre, Padova, Rovigo, Ferrara, Bologna, Prato, Arezo, Terni, Orvieto, Roma, Frosinone, Caserta, Napoli, Avelino, Salerno, Potenza, Cosenza, Crotone, Rosano, Corigliano, Schiavonia, Catanzaro, Vibo Valentia, Reggio Calabria.

Traseu 2. Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Mantova, Cremona, Lodi, Piacenza, Parma, Regio Emilia, Genova, Alessandria, Pavia, Milano, Novara, Vercelli, Asti, Bra, Tortona , Torino.

Traseu 3. Ravenna, Forli, Imola, Rimini, Pessaro, Ancona, Macerata, Ascoli, Teramo, Pescara, Chieti, Foggia, Matera, Taranto, Brindisi, Lecce, Manduria.

In calatoria dumneavoastra aveti voie sa luati 50 kg de bagaj, aceasta fiind etaxat deoarece este inclus in pretul biletului.

Biletul de autocar, de la 120 euro si pana la 140 euro puteti achizitiona , depinde in ce oras trebuie sa fiti.

Condiții de confort maxim

Transportul de persoane Italia-România și România-Italia este realizat de Eurotrans in parteneriat cu Giltrans cu autocare de lux marca Mercedes-Benz care respectă cele mai înalte standarde: aer condiționat, WiFi, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală, spațiu suficient pentru bagaje etc.

Siguranță

Plecările pe ruta România către Italia, dar și retur, se realizează în cele mai bune condiții, astfel încât să te poți bucura de o experiență inedită până in orasul dorit. Șoferii noștri au experiență în domeniu, iar mașinile sunt verificate din punct de vedere tehnic înaintea fiecărei călătorii.
Pentru că siguranță înseamnă și sănătatea călătorilor noștri, încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Italia sau retur să fie protejați. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor măști de protecție gratuite.

Bagaj gratuit

Bagajele tale nu vor reprezenta un cost în plus pentru tine, acestea intră în prețul biletului. Pe ruta România-Italia poți transporta gratuit bagaje de până la 50 kg + un bagaj de mână. Pe ruta Italia-România poți să transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

 

Ve-ti fi serviti pe traseul Tecuci – Italia cu o masa calda gratuit, ve-ti dispune de pauze suficiente si de soferi minunati care va vor fi de folos si de ajutor. Daca doriti sa reveniti in tara plecarile sunt efectuate in ziua de Marti si Sambata saptamanal.

Cu detalii si rezervari :  – 0749.473.468. – 0766.102.650

 

Transport persoane Tecuci Italia, Transport Tecuci Italia

 

PLECARI DIN ROMANIA RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4
Statie Ora Statie Ora Statie Ora Statie Ora
BRAILA – GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00 BOTOSANI – O.M.V. 9.30 TOPLITA – FAST FOOD 16.30
GALATI – MCDONALDS 06.00 MARASESTI – MASOLEU 08.30 SUCEAVA – METRO 10.30 REGHIN – LUKOIL 18.00
TECUCI – HOTEL TURIST 07.00 ADJUD – GARA 09.00 FALTICENI – AUTOGARA 11.15 TARGU MURES – VOIAJOR 18.30
BIRLAD – GARA 08.00 ONESTI – AUTOGARA 10.00 PASCANI – PETROM 12.00 LUDUS – AUTOGARA 19.00
HUSI – GARA 08.30 BACAU – AUTOGARA 11.00 TARGU NEAMT – AUTOGARA 13.00 TURDA – GARA 19.45
VASLUI – LIDL 09.00 ROMAN – GARA 11.45 CLUJ – O.M.V. MANASTUR 21.00
IASI – EUROTRANS 10.00 PIATRA NEAMT – HOTEL CEAHLAU 12.15 ALESD – CENTRU 22.00
ORADEA – GARA 23.00

 

curse-internationale-direct-la-destinatie