Transport persoane Romania – Danemarca


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Plecari din principalele orase

Vizualizari

5647

Retur- Marți și Sămbată

54

Transport Danemarca Romania

 

CURSA MOMENTAN SUSPENDATA

Transport persoane Romania Danemarca cu oferte  servicii de calitate care pleaca pe acest traseu gasiti doar la cei care isi dau tot interesul pentru a oferi clientilor servicii cat mai bune posibile. Transport persoane Danemarca isi desfasoara activitatea de pe mai multe trasee din Romania cu sosire in Danemarca, exact la adresa unde dumneavoastra trebuie sa ajungeti. De aceea va informam ca prin intermediul agentiei noastre de transport persoane Romania Danemarca aveti posibilitatea sa calatoriti in zilele de Luni si Joi si Sambata.Transport Romania Danemarca avem din :

Plecari Romania Danemarca la adresa

AdjudFagarasPiatra Neamt
Alba IuliaFalticeniPloiesti
AlesdFocsaniReghin
BacauGalatiRoman
BarladHuedinSibiu
BotosaniHusiSuceava
BrailaIasiTargu Mures
BrasovLudusTecuci
BucurestiMarasestiToplita
Cluj NapocaOnestiTurda
Vaslui

Sosire in Danemarca din Romania

Din aceste orase plecam Luni si Joi, iar mai jos aveti tabelul cu statiile si orele de plecare.

Sosiri in Danemarca avem in :

Flensburg, Kolding, Esbjerg, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Aalborg, Viborg, Odense, Vejle, Horsens, Varde, Niborg, Holsterbo, Silkcerborg.

Danemarca e un stat mai mic a Europei de Nord, afalndu-se intre Marea Baltica si Marea Nordului. Capitala este Copenhaga, si este una dintre marile metropole din Scandinavia unde orasul este plin de parcuri, gradini, piete, o adevarata placere fiind plimbarea pe jos admirand toate aceste frumuseti. Economia tarii Danemarca este infloritoare, de aceea si noi oferim transport de persoane  pentru toti acei ce vor sa viziteze, sau sa gaseasca un loc de munca, sau doar in vizita la cei dragi. Atat autocarele cat si microbuzele noastre ofera conditii de trasnsport foarte elegante, de aceea ne asiguram intotdeauna de service-ul lor la timp.

Curse de la adresa Danemarca Romania

Si totodata stim ca este important ca sa avem si soferi care vor satisface nevoile fiecarei persoane pe parcursul calatoriei, de aceea avem doar soferi profesionisti si foarte binevoitori.Transport persoane Romania – Danemarca , va oferim la pretul de 150 € acest lucru insemnand ca va porniti din orasul dumneavoastra si va coborati in Danemarca in orasul dorit si la adresa mentionata. Bagajele dumneavoastra vor fi in siguranta , si nu ve-ti mai avea grija de ele pe tot parcursul calatoriei.
Bagajul pe care il aveti nu trebuie sa depaseasca limita a 50 kg de persoana, deoarece este inclus in pretul biletului de calatorie. Daca depasiti limita admisa atunci ve-ti suporta costuri suplimentare.

Oferim reduceri pentru transport persoane Danemarca 
– bilet dus – intors
– copii mai mici de 10 ani
– grupuri de calatori
Datorita acetor sisteme online cat si a telefoniei fixe sau mobile, puteti sa scrieti sau sa sunati la agentia noastra pentru informatii si rezervari , si sa platiti costul biletului atunci in ziua plecarii in autocar, soferii nostri oferindu-va biletul. Deci nu mai trebuie sa alergati sa cautati prin oras un transport de calitate pentru ca noi va oferim tot ceea ce aveti nevoie.
Nu ramanem in Danemarca, ci avem si zilele in care ne intoarcem , Joi si Duminica , dar pentru aceasta doar la colegii nostri de acolo se fac rezervarile.
In atentia tuturor celor ce aleg sa calatoreasca pe ruta transport Romania – Danemarca cu noi, va anuntam ca sunteti onorati si cu o masa calda si cind mergeti spre Danemarca dar si cind va intoarceti in Romania.

Transport Danemarca Romania de la adresa
In autocar ve-ti fi bine dispusi prin prietenia soferilor nostri, prin felul ca puteti urmari filme sau asculta muzica, si atunci parcurgerea miilor de km va fi mai usoara pentru toti acei care sunt in autocar.
La dispozitia dumneavoastra cu relatii si rezervari sunat la :
– 0232.213.881.
– 0749.473.468.
– 0731.770.975.
 Transport persoane Romania Danemarca, Transport persoane Danemarca

Transport persoane romania danemarca

DANEMARCA

ORASE PRET STATIE
ABENRA 150 LA ADRESA
KOLDING 150 LA ADRESA
ESBJERG 150 LA ADRESA
SVENDBORG 150 LA ADRESA
ODENSE 150 LA ADRESA
VEJLE 150 LA ADRESA
HORSENS 150 LA ADRESA
HERNING 150 LA ADRESA
AARHUS 150 LA ADRESA
RANDERS 150 LA ADRESA
AALBORG 150 LA ADRESA
LEMVIG 150 LA ADRESA