Transport persoane Ploiesti – Belgia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

LIDL calea ferata -10.30

Vizualizari

1997

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE PLOIESTI BELGIA CU AUTOCAR

Transport persoane Ploiesti Belgia in fiecare zi de Miercuri  – Sambata de la ora 10.30  de la LIDL bariera calea ferata.

Persoanele care doresc sa calatoareasca pe acest traseu Ploiesti – Belgia o pot face cu autocarul pana in Nurnberg apoi cu microbuzul pana la adresa in Belgia: Liege, Genk, Hasselt, Namur, Charleroi, Bruxelles, La Louviere, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Waregem, Kortrijk, Ieper, Roeselare.

 

Cat costa un bilet Romania Belgia si cum se plateste?

Costul unui bilet pentru o persoana este in functie de destinatie,  tipul calatoriei (dus-intors). Pretul biletului se achita doar la imbarcare (nu se plateste online sau in avans).

Cand se poate pleaca pe traseul Romania Belgia?

Avem curse saptamanale (tur și retur) la destinatie, folosim autocare si microbuze moderne care va pot transporta la adresa dorită.

Transport Ploiesti -Belgia curse autocar

Persoanele de orice varsta pot calatori prin intermediul transportului nostru de persoane deoarece dispunem de conditii de calitate privind traseul Ploiesti -Belgia. Odata ce va hotarati sa vizitati Belgia nu ezitati sa ne contactati pentru detalii privind calatoria.

Transport retur din Belgia – Ploiesti

Dispunem si de transport de intoarcere in Romania in zilele de Marti  – Sambata ,transportul efectuandu-se cu pauze , o masa calda pe traseu, si o atmosfera placuta in autocar.

Bilete autocar Ploiesti – Belgia 

Si pentru  transport Ploiesti – Belgia  dar si pentru retur din Belgia- Ploiesti puteti sa apelati telefonic la numerele de telefon afisate pentru a face rezervare de loc in autocar si plata biletului este posibil sa o faceti in autocar la soferii nostri.

0749.473.468  — 0766.102.650.

Transport persoane Ploiesti Belgia

Transport persoane Ploiesti Belgia
Transport Ploiesti Belgia