Transport persoane Husi – Germania


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Gara Husi | Ora 08.30

Vizualizari

2272

Retur- Marți și Sămbată

54

Beneficiile transportului de persoane Husi - Germania

Transport bagaj de pana la 70kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

transport Husi - GermaniaFirma noastra de transport persoane Husi – Germania, realizeaza curse zilnice direct la destinatia clientului cu plecare de la gara din localitate la ora 08.30. Punem la dispozitia calatorilor nostri cele mai avantajose servicii de calatorie, avand plecari zilnice si directe catre cele mai importante orase din Germania. Mai mult, calatorind cu Eurotrans veti avea parte nu doar de preturi avantajose ale biletelor, incepand cu 85 de euro pentru un adult dar si de conditii moderne si civilizate de transport. Autocarele noastre marca Pletl pune la dispozitia calatorilor confort si siguranta, oferind bucatarie de bord, aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sistem video si audio. Fiecare calator are parte de spatiu suficient, beneficiaza de o masa calda pe traseu oferita in mod gratuit si de oferte promotionale in anumite conditii. Incercam sa oferim servicii de transport persoane Husi – Germania la cele mai inalte standarde raport pret – calitate cu plecari zilnice din Romania dar si din Germania.

Bilete autocar Husi – Germania | Bilete microbuz

curse cu autocarul si microbuzul Husi - GermaniaAlaturi de Eurotrans aveti parte de cele mai avantajoase oferte si preturi pentru calatoria dvs. Pretul de bilete autocar Husi – Germania incepe de la 85 de euro si poate creste in functie de optiunile pe care le ageleti, greutatea bagajelor sau destinatie. De asemenea, firma noastra de transport persoane intelege cat sunt de importanti clientii nostri si ofera recuceri de pana la 50% pentru copii, pensionari, studenti sau pentru clienti fideli. Nu in ultimul rand cei care achizitioneaza bilete microbuz Germania – Husi sau retur si calatoresc in grup de minim 4 persoane sau cei care achizitioneaza bilete tur – retur, beneficiaza de asemnea de reduceri considerabile. Viata in Germania este marcata de o diversitate de influente culturale dintre cele mai diferite, moderna si deschisa catre lume. Numeroasele sarbatori traditionale, cum sunt carnavalul, festivaluri ale vinului si berii, festivaluri muzicale de la muzica clasica pana la rock, bucatarie de buna calitate, la care se adaugă vinuri care provin din 13 regiuni viticole, sunt tot atâtea ocazii de a petrece timpul liber in mijlocul semenilor.

Curse Husi – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

bilete autocar Husi - Germania zilnice direct la destinatieOferim cele mai moderne si profitabile servicii de transport persoane, astfel alaturi de noi beneficiati de curse Husi – Germania cu autocarul direct la destinatie in cele mai optime conditii de confort si siguranta. Eurotrans va ofera in mod gratuit pe timpul cursei o masa calda, cafea sau bauturi racoritoare. De asemenea, calatorind alaturi de noi, veti avea posibilitatea sa transportati bagaje de cala de pana la 45 de kg si altul de mana tot in mod gratuit. Localitatea Husi este situata in regiunea Moldovei, fiind un Municipiu important al alcesteia, cu o populatie de 25.000 de locuitori. Localitatea este un important centru viticol, auto dar si al industriei alimentare. Din aceasta zona transportam anual sute de persoane cu plecari pe ruta Husi – Germania direct la adresa sau catre alte destinatii din Europa. Multe persoane aleg Eurotrans ca partener de transport persoane atat pentru a calatori in scopul locului de munca sau alaturi de prietenie si familie in vacanta.

Realizam transport de persoane pe ruta Husi – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contact Euro Trans pentru servicii de transport Germania – Husi

Va stam la dispozitie oricand la adresa de mail info@euro-trans.ro cu detalii privind calatoria dvs. programul acesteia, timpul sau orele de plecare. De asemenea, pentru detalii privind transportul de persoane Husi – Germania ne mai puteti contacta la telefon 0749 473 468, unde un reprezentant al companiei noastre se va ocupa de toate detaliile necesare calatoriei dvs.

Rezervari bilete autocar Husi – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Husi - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468