Transport persoane Galati – Germania


Transport din Romania

In fiecare-Luni, Joi, Sambata

Plecari de la

McDonald’s | Ora 06.00

Vizualizari

4457

Retur- Marți și Sămbată

54

Beneficiile transportului de persoane Galati - Germania

Transport bagaj de pana la 50kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

transport Galati - GermaniaGalatiul este unul dintre cele mai importante din Romania, de aici tranziteaza in fiecare an mii de persoane cele mai importante tari din Europa si o buna parte dintre acestea sunt clienti fideli si satisfacuti al companiei Eurotrans. Alaturi de noi veti beneficia de cele mai bune conditii pentru transportul de persoane Galati – Germania, de preturi avantajose, incepand cu 120 de euro pentru un adult dar si de conditii de calatorie exemplare.

Calatoria dvs. se va desfasura in cele mai bune conditii, cu ajutorul autocarelor moderne marca Pletl, dotate cu bucatarie de bord, sistem video si audio, toaleta ecologica, aer conditionat si scaune rabatabile extrem de generoase ca spatiu si confortabile. Mai mult decat atat, am ales pentru dvs. cei mai experimentati si profesionisti soferi, care cunoasc cu exactitate traseul si care va pot ajuta sa ajungeti la destinatie intr-un timp scurt. Realizam transport de persoane Galati – Germania in fiecare zi de Luni, Joi si Sambata  cu plecare de la McDonald’s la ora 06.00 in fiecare zi. De asemenea, firma noastra realizeaza si curse retur, din Germania catre Romania la preturi accesibile.

Bilete autocar Galati – Germania | Bilete microbuz

curse cu autocarul si microbuzul Galati - GermaniaCompania Eurotrans ofera bilete de autocar Galati – Germania la pretul de 85 de euro pentru un adult, in functie de optiuni, destinatie si greutatea bagajelor transportate. Alaturi de noi, veti avea parte de un confort sporit, de siguranta si profesionalism dar si de reduceri considerabile pentru biletele de autocar. Astfel, puteti beneficia de reduceri de pana la 50% pentru pensionari, grupuri de persoane, studenti sau clienti fideli. Nu in ultimul rand oferim preturi speciale pentru biletele achizitionate tur- retur dar si pentru cursele interne efectuate pe teritoriul Germaniei. Biletele de microbuz Galati – Germania sau retur pot fi achiztionate la urcare in vehicul iar mai multe informatii puteti primi de la unul din membri echipei noastre la telefon 0749 473 468.

Curse Galati – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

bilete autocar Galati - Germania zilnice direct la destinatieAlegerea autocarului sau microbuzului ca mijloc de transport international a devenit o practica comuna in randul multor persoane care calatoresc fie in vacanta alaturi de familie sau prieteni, fie in interes de serviciu. Cursele Galati – Germania sunt insotite de posibilitatea de a transporta bagaj de cala de pana la 45 de kg si altul de mana in mod gratuit. De asemenea, Eurotrans va pune la dispozitie si o masa calda pe drum, cafea sau bauturi racoritoare. Compania noastra de transport persoane efecturaza plecari zilnic Luni, Joi si Sambata  Galati – Germania direct la adresa atat tur cat si retur, din Galati de la complexul Dedeman catre cele mai importante orase din Germania.

Orasul este resedinta judetului cu acelasi nume si detine o populatie semnificata de aproximativ 250.000 de locuitori, afladu-se in top 10 al celor mai mari orase din Romania. Galatiul este o artera importanta al fluviului Dunarea, acolo existand un Santierul Naval si un Port Fluvial. Echipa noastra va garanteaza servicii de transport persoane Galati – Germania de cea mai inalta calitate, in deplina siguranta alaturi de soferi experimentati, care cunosc bine traseul si care conduc autocare de ultima generatie, verificate periodic si aflate intr-o stare excelenta atat mecanic cat si estetic.

Realizam transport de persoane pe ruta Galati – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contactati-ne pentru transport Germania – Galati

Puteti intra in legatura telefonica cu Eurotrans la numarul de telefon 0749 473 468 si 0766.102.650  pentru a face rezervari de bilete si pentru a cere informatii privind transportul de persoana pe ruta Galati – Germania, Germania – Galati.  Nu in ultimul rand, pentru oferte promotionale, statii, orele de plecare, durata curselor sau alte beneficii pe care le aveti calatorind in Europa alaturi de noi, ne mai puteti scrie la adresa de mail info@euro-trans.ro.

Rezervari bilete autocar Galati – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Galati - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468