Transport persoane Focsani – Belgia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Dedeman | Ora 08.00

Vizualizari

1919

Retur- Marți și Sămbată

54

Transport persoane Focsani Belgia la adresa

 

 Transport persoane Focsani Belgia -sosire la destinatie – Miercuri – Sambata

Cursele internationale la ADRESA pe acest traseu Focsani –  Belgia va ajuta sa mergeti din orasul dumneavoastra direct la destinatie si sa va dati jos din autocar sau microbuz doar la usa celor care va asteapta.

 O oportunitate mare sa nu mai stati prin gari,autogari asteptand alte mijloace de transport , si sa ajungeti la destinatie in siguranta. 

ORASE PRET STATIE
LIEGE 150 € ADRESA
GENT 150 € ADRESA
HASSELT 150 € ADRESA
NAMUR 150 € ADRESA
CHARLEROI 150 € ADRESA
MONS 150 € ADRESA
BRUXELLES 150 € ADRESA
LA LOUVIERE 150 € ADRESA
LEUVEN 150 € ADRESA
LIER 150 € ADRESA
TONGEREN 150 € ADRESA
TOURNAI 150 € ADRESA
LOKEREN 150 € ADRESA
BRECHT 150 € ADRESA
GENK 150 € ADRESA
KAPELLEN 150 € ADRESA
 
 

 Transport Focsani Belgia curse regulate

 Orasele unde ajungem in Belgia, dar daca ne putem deplasa  si la  alta adresa unde doriti sa ajungeti trebuie doar sa stiti  codul  postal al orasului sau satului , fermei, sau hotelului  si noi verificam pentru a vedea daca ajungem.

Zilele de plecare din Focsani – Belgia sunt:

Miercuri – 08.00 – Dedeman

Sambata – 08.00 de la Dedeman

In pretul afisat in tabel aveti inclus o greutate de bagaj de 45 kg de persoana. Bagajul nu trebuie sa contina bauturi alcoolice si nici tigari mai mult de un cartus de persoana.

 

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare. Va oferim  servicii de transport international de persoane de o calitate.

Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, pentru decontare.

Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer.

Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 

Daca calatoriti insotiti de copii mai mici de 1 an reducere de 100 %

Iar pentru copii de la 1 an pana la 10 ani 50%

Belgia este o țară mică, dar bogată în orașe medievale. Este unul dintre cele mai puternic dezvoltate state europene, situându-se chiar printre primele 10 țări în clasamentul comerțului internațional.

Capitala Belgiei este Bruxelles iar cele mai importante orașe sunt Bruges, Liege, Mons, Charleroi și Anvers.

Belgia are un turism bine dezvoltat, ca urmare a accesibilității ridicate, fiind o destinație cunoscută la nivel internațional. Iluminatul puternic al autostrăzilor belgiene a făcut ca această țară să devină vizibilă chiar și din spațiu.

O vizită în Belgia cu transport Focsani Belgia poate satisface multe gusturi, de la interesul pentru cultură, arhitectură, la cel pentru gastronomie și mondenitate.

Autocarele care va insotesc prin transportul la adresa Focsani- Belgia sunt dotate modern, si poate sa va asigure un drum linistit alaturi de soferi cu experienta.

Sfaturi și Recomandări

Siguranța și confortul clienților noștri sunt două aspect pe care punem accent, de aceea avem câteva sfaturi și recomandări pentru tine, dar și beneficia pe care le oferim.
Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion.
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect esențial este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

Calatorim cu autocare care detin aer conditionat, sistem audio video, wi-fi, scaune rabatabile putand sa stati cat de cat comod pana la adresa dorita in Belgia.

Curse transport persoane Focsani – Belgia ofera:

  • O masa calda, pauze pe traseu, atmosfera placuta , soferi amabili, bilete dus intors, cu intoarcere din Belgia – Focsani  in zilele de Marti – Samabata.
  • Va putem asigura un transport de calitate de aceea va asteptam pentru rezervari la numerele de telefon :
  •  – 0749.473.468.  – 0766.102.650.

Transport persoane Focsani- Belgia

Transport persoane Focsani Belgia
Curse autocar Focsani Belgia