Transport persoane Fagaras – Danemarca


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Catedrala | Ora 13.00

Vizualizari

1625

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE FAGARAS DANEMARCA CU AUTOCAR

Transport persoane Fagaras – Danemarca saptamanal in fiecare zi de Luni , Joi , si Sambata cu autocarul si microbuzul direct la destinatie.
Plecarea  din Fagaras -Danemarca este de la  Catedrala ora 13.00 . Plecarile pot fi din Fagaras cu microbuzul pana la Cluj unde ne vom intalni cu autocarul apoi spre Oradea pe la Vama Bors unde vom parasi tara.

Curse autocar Transport Fagaras Danemarca

Microbuzele si autocarele  sunt dotate modern pentru a va simti bine pe parcursul calatoriei, si de asemeni veti obtine si o masa gratuit din partea noastra pe parcursul traseului Fagaras-Danemarca. Se fac si pauze suficiente pentru toate necesitatile. Cursele noastre transporta pasagerii la adresa dorita in Danemarca.

Bilete de calatorie Fagaras- Danemarca

O calatorie pana in Danemarca la destinatie costa 150 de euro, si aveti dreptul la 50 kg bagaj de persoana. Daca aveti un animal de companie puteti sa il luati cu dumneavoastra fara nici o problema doar ca se plateste o taxa de 100 euro. 

Orasele unde oprim in Danemarca sunt,  Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense. Zilele de retur din Danemarca – Ploiesti  sunt Marti , Joi si Duminica.  Va punem la dispozitie numere de telefon pentru detalii si rezervari  0232.213.881 – 0749.473.468. – 0731.770.975.

Transport persoane Fagaras Danemarca

Transport persoane Fagaras Danemarca
Transport Fagaras Danemarca