Transport persoane Brasov – Olanda


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Gara | Ora 13.00

Vizualizari

1920

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE BRASOV OLANDA CU AUTOCAR

Transport  persoane  Brasov—Olanda la adresa dorita in fiecare zi de Miercuri – Sambata ,de la ora 12.30  din parcarea benzinariei OMV  Gara. Cu noi calatoriti in deplina siguranta si confort cu microbuze dotate cu toate conditile necesare pentru o calatorie cit mai placuta in orasele:

Venlo, Veert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Haga, Leiden, Utrecht, Arnhem, Ede, Apeldorn, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Kampen, Meppel, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Leeuwarden.

Transport la adresa Brasov – Olanda

Doua  zile in fiecare saptamana va invitam sa calatoriti cu agentia nostra din Brasov direct la adresa dorita in Belgia, transport cu autocar, cat si retur din Olanda – Brasov in zilele Marti -Sambata.

Pot beneficia de un preț avantajos?

Cu siguranță! îți punem la dispoziție cele mai avantajoase prețuri de pe piață în ceea ce privește transportul de persoane. Ofertele noastre variază în funcție de vârstă și de opțiunea ta de a achiziționa biletul.

  • Copiii sub 1 an  călătoresc gratuit
  • Copiii între 1 şi 10 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletul de călătorie spre/din Olanda.
  • Pentru celelalte categorii de călători se oferă o reducere de 10  EURo la achiziționarea  biletului dus intors.

Suntem protejați în timpul transportului de persoane?

Protecția călătorilor este unul dintre principalele noastre obiective. Autocarele și busurile sunt verificate tehnic în mod regulat pentru ca tu să te simți protejat atunci când călătorești cu noi. De asemenea, am selectat cu grijă șoferii care operează curse de transport persoane, iar aceștia îndeplinesc toate criteriile de profesionalism.

În această perioadă de pandemie respectăm toate măsurile pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virsul SARS-Cov-2 și în fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor măști și dezinfectant.

Va punem la dispozitie telefoane utile pentru a avea toate detaliile despre cursa noastra :

0749.473.468. – 0766.102.650.

 

olanda