Transport persoane Alesd – Germania


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Centru | Ora 22.00

Vizualizari

1755

Retur- Marți și Sămbată

54

Beneficiile transportului de persoane Alesd - Germania

Transport bagaj de pana la 70kg
Aer conditionat, WIFI gratuit & TV
O masa calda pe drum la restaurant
Reduceri de pana la 50%
Scaune rabatabile & toaleta ecologica
Sigur, avantajos si confortabil

transport persoane Alesd - GermaniaAlaturi de compania noastra beneficiati de transport persoane Alesd – Germania in fiecare zi de Miercuri si Sambata in fiecare  saptamana atat tur cat si retur. in yilele de Marti si Sambata. Plecarea din Romania se efectueaza din orasul Alesd in centru la ora 22.00 iar din Germania din zona in care va aflati. Ruta se desfasoara cu plecare din Alesd catre Nurnberg iar de acolo cu transfer catre destinatia dorita de dvs. Euro Trans va pune la dispozitie autocare si microbuze moderne pentru transport de persoane pe ruta Germania – Alesd atat tur cat si retur, dar si preturi de bilete de 150 de euro tinand cont de destinatia dvs. si de alte optiuni. In pretul biletului aveti inclus o masa calda pe drum , posibilitatea de a trasnporta un bagaj de maxim 45 de kg si altul de mana. Tot alaturi de noi aveti posibilitatea de a beneficia de o calatorie facila, comoda, sigura si in conditii optime, avand la dispozitie toaleta ecologica, tv, sistem audio, aer conditionat, scaune rabatabile si care ofera pentru fiecare pasager un spatiu generos.

Bilete autocar Alesd – Germania | Bilete microbuz

curse autocar si microbuz Alesd - GermaniaPretul unui bilet pentru transportul cu autocarul pe ruta Alesd – Germania si retur este de 150 euro. Acesta poate varia tinand cont de optiunile pe care le alegeti, de greutatea bagajelor sau de destinatie.

Euro Trans va pune la dispozitie oferte promotionale pentru grupuri de persoane, pensionari, elevi si studenti, clienti fideli sau daca biletul se achizitioneaza dus-intors. Tinem cont de toate aspectele atunci cand oferim servicii de transport Alesd – Germania, iar pe langa confort si siguranta avem grija sa mentinem preturi avantajose in raport cu calitatea oferita, de aceea la Euro Trans veti gasi unele dintre cele mai mici tarife din piata.

Curse Alesd – Germania la destinatie | Plecari Miercuri si Sambata  direct la adresa

bilete autocar Alesd - Germania zilnice direct la destinatieAlesd este un oras situat in judetul Bihor, in zona Crisanei si are o populatie de aproximativ 10000 de locuitori. Acesta este un oras atractiv din punct de vedere turistic , avand in componenta izvoare termale si de ape minerale, infrastructura pentru turism si agrement, biserici si cetati, activitati socio-culturale si alte activitati sportive. Totusi, locurile de munca nu sunt un avantaj in aceasta zona, motiv pentru care multe persoane calatoresc cu autocarul catre Germania din Alesd.

Acesta nu este totusi singurul motiv, sunt multe persoane care aleg varianta transportului cu autocarul sau microbuzul pe ruta Alesd – Germania din motive tursitice.

Germania este una dintre cele mai cautate destinatii din Europa, avand ce oferi din toate punctele de vedere, iar romanii care muncesc sau care calatoresc in aceasta tara, sunt in numar foarte mare. Compania noastra va ofera avantajul de a calatori catre orice destinatie din Germania la preturi avatanjoase in fiecare zi si direct la destinatia dorita.

Realizam transport de persoane pe ruta Alesd – Germania catre urmatoarele orase
AachenFuldaOldenburg
Alsfeld GiessenPassau
Ansbach GoppingenPegnitz
Aschaffenburg Gottingen Pforzheim
AugsburgHalle Plauen
Bad Kissingen HamburgPotsdam
Bad Neudstadt HannoverRastatt
Baden HeidelbergRegensburg
BambergHeilbronnReutlingen
Berlin Hof Rosenheim
BielefeldHomburgRostok
Bremen Jena Saarbrucken
BremerhavenKaiserslauterenSchweinfurt
BruchsalKarlsruheSingen
BuhlKassel Solingen
CelleKirccheimSteinfurt
Chemnitz KolnStuttgart
CrailsheimLahrTrauntein
DarmstadtLandshutTrier
DeggendorfLeipzig Tuttlingen
DortmundMagdenburg Ulm
Dresden MannheimVerden
DusseldorfMindenWarburg
ErfurtMuhldorfWiesbaden
EschwegeMunchenWorms
EssenMunsterWuppertal
FrankenthalNeumunsterWurzburg
FrankfurtNurnbergZwickau
FreiburgOffenburg
FreilassingOhringen
Contacti-ne pentru transport Alesd – Germania

Va stam la dispozitie zilnic la telefon 0749 473 468 – 0766.102.650. pentru orice nelamuri sau informatii referitor la cursa de transport persoane Alesd – Germania. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si al adresa de email info@euro-trans.ro pentru alte detalii legat de pretul biletelor, oferte, traseul de parcurs, destinatia dvs. sau alte informatii.

Rezervari bilete autocar Alesd – Germania

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Alesd - Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468