Transport persoane Alba Iulia – Italia


Transport din Romania

In fiecare-Miercuri, Sambata

Plecari de la

Gara | Ora 17.30

Vizualizari

2532

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE ALBA IULIA ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane pe ruta  Alba Iulia—Italia cu plecare in fiecare Miercuri si Sambata de la ora 17.30 de la Gara.

Transport persoane Alba Iulia – Italia se face in deplina siguranta si confort cu autocare Mercedes, Scania dotate cu aer conditionat, sistem audio video ,grup sanitar, plus produse de dezinfectare datorita perioadei in care ne aflam.

În fiecare săptămână operăm curse regulate, tur și retur, spre și dinspre cele mai importante orașe din Italia. Iar la fiecare cursă pe care alegi să o faci alături de noi transportul în Italia a bagajelor de 50 kg este GRATUIT și beneficiezi de o masă caldă din partea noastră.

Tariful curselor noastre Italia-România și retur începe de la 120 EUR pana la 140 Euro și puteți beneficia  de reduceri pentru copii intre 2-10 ani. Ca să vă dăm doar un exemplu, la achiziționarea online a biletului dus – intors primiți o reducere de 10 EUR.

Transport persoane Alba Iulia Italia

Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Genova – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli- Fogia – Bari – Brindisi – Lecce – Galatina – Taranto – Prato – Firenze – Arezzo –  Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Plecarile noastre sunt doua zile pe saptamana Miercuri si Sambata din orasul dumneavoastra si va asiguram o calatorie frumoasa alaturi de cei mai minunati si experimentati soferi. Va vor oferi informatii, precizari pe tot parcursul calatoriei dumneavoastra si va vor ajuta si cu un apel telefonic in caz ca aveti nevoie sa vorbiti cu cei care va asteapta. Dorim ca de ambele parti calatoria sa fie usoara si in siguranta. Oferim si transport retur din Italia in zilele de Marti si Sambata din orasele enumerate mai sus.

Cand aveti nevoie de un transport persoane Italia – Alba Iulia apelati cu incredere tot la noi si va vom oferi cele mai bune conditii de transport cu autocarul.

Telefoane utile  – 0749.473.468. -0766.102.650

Transport persoane Alba Iulia Italia, Transport Alba Iulia Italia