Transport persoane Alba Iulia – Danemarca


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Gara | Ora 17.30

Vizualizari

1672

Retur- Marți și Sămbată

54

TRANSPORT PERSOANE ALBA IULIA DANEMARCA CU AUTOCAR

Transport persoane Alba Iulia – Danemarca in fiecare zi de Luni , Joi , Samabata cu autocare si  microbuze direct la adresa dorita de fircare pasager. 
Plecarea  din Alba Iulia este de la ora 17.30 de la Gara.

Transport Alba Iulia Danemarca

Microbuzele si autocarele sunt dotate modern pentru a va simti bine pe parcursul calatoriei, si de asemeni veti obtine si o masa gratuit din partea noastra pe parcursul traseului Alba Iulia-Danemarca. Se fac si pauze suficiente pentru toate necesitatile.
O calatorie pana in Danemarca la destinatie costa 150 de euro, si aveti dreptul la 50 kg bagaj de persoana.  Traseul nostru este Alba Iulia-Cluj-Oradea-Ungaria-Austria-Germania- Danemarca.
Orasele unde oprim in Danemarca sunt,  Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense. Zilele de retur din Danemarca-Alba Iulia sunt Marti, Joi si Duminica.

 Puteti sa beneficiati de o reducere de 20 € din pretul biletului daca achizitionati un bilet dus-intors ,costul fiind de 290 €.

Acum dorim sa va povestim un pic din istoria tarii Danemarca pe care recomandam cu drag sa o vizitati. In Danemarca o sa gasiti intotdeauna oameni saritori, deschisi si toleranti fata de vizitatori.

Danemarca este o monarhie daneza avand capitala la Copenhaga. Pozitia sa geografica este intre Marea Nordului si Marea Baltica, si se alfa intre Suedia si Germania. 

 In oras, se locuieste in apartamente iar in afara orasului in case pentru o singura familie. Fabricile angajeaza mai ales locuitori din oras. In orasele daneze, reteaua de transport in comun este foarte bine dezvoltata. Trenuri moderne transporta oamenii din suburbii pana in centrul oraselor in doar cateva minute. De asemenea, trenurile fac si legatura intre orase. Bicicletele, autobuzele si masinile sunt principalele mijloace de transport in interiorul orasului.  

 Va punem la dispozitie numere de telefon pentru detalii si rezervari  0232.213.881 – 0749.473.468. – 0731.770.975.

Transport persoane Alba Iulia Danemarca

Transport persoane Alba Iulia Danemarca
Transport Alba Iulia Danemarca