Transport persoane Vaslui – Luton la adresa

 

Transport persoane Vaslui– Luton la adresa

Transport cu autocarul din Vaslui – Luton ofera posibilitatea de a calatori confortabil si in conditii bune si cu soferi amabili si profesionisti.

Luni, Joi , si Sambata sunt zilele in care noi efectuam acest traseu Vaslui – Luton, la adresa si credem ca va este foarte de folos acest serviciu. Deoarece avem flota necesara ca pasagerii sa nu astepte si sa ajunga tarziu la destinatie.

Cursa regulata Vaslui – Luton , in zilele de Luni, Joi, Vineri si Sambata pleaca de la Lidl ora 09.00 calatorii fiind prezenti cu cateva minute inainte de imbarcare. In ziua de Vineri se pleaca la ora 08.00 de la Peco Moll.

Cu autocarul vom pleca din Vaslui pana in Londra iar acolo vom face schimbare cu microbuz pentru a putea duce persoanele la destinatie . Nu trebuie sa asteptati sau sa va ingrijiti de bagaje deoarece soferii din Anglia asteapta autocarul si imbarca calatorii in micorbuz si tot ei se ocupa si de bagaje.

Luton este un oras din nordul Londrei, la distanta de 51 de kilometri de capitala Marii Britanii, cu alte cuvinte la mai putin de o ora cu masina aceasta. Este un oras multicultural, cunoscut la nivel national dar si international pentru industria palariilor ce este inca dezvoltata aici, echipa de fotbal a orasului chiar fiind numita „The Hatters”.

Astazi, orasul este cunoscut pentru London Luton Airport, aeroportul principal al companiei aeriene low cost Easyjet, una dintre cele mai ieftine si cele mai cunoscute din lume.

Tariful calatoriei depinde de ziua plecarii :

  • Luni – Joi – Sambata – 125 lire pana la adresa
  • Vineri – 125 euro pana la adresa

Reduceri Vaslui – Luton

  • Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
  • Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Eurotrans agentia de transport international , solicita tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe ruta Galati – Luton sa apeleze cu incredere deplina in serviciile noastre. Niciodata nu spunem ca suntem perfecti dar ne dam toate silintele pentru a indeplini pe cat posibil cerintele clientilor nostri.

O masa gratuit oferim in timpul calatoriei Vaslui – Luton si Luton – Vaslui, iar pauze se vor face suficiente pentru recreiere si necesitati.

Orice doreste informatii suplimentare poate sa sune la : 0749.473.468. 0767.021.208. 0747.882.546. 0232.213.881.

Transport autocar Vaslui – Luton la adresa