Transport persoane Toplita Regensburg la adresa

Transport cu autocarul Toplita Regensburg la adresa

Transport persoane Toplita – Regensburg tur-retur la preturi accesibile pentru toate buzunarele calatorilor.

Compania Eurotrans asigura zilnic transport persoane din majoritatea oraselor tarii spre diferite destinatii din Germania.

Firma de transport autocar Eurotrans pune la dispozitia clientilor un pachet de servicii de calitate la preturi avantajoase. Aceste curse regulate Toplita Regensburg includ transport la adresa ceea ce credem noi ca este avantajos pentru fiecare persoana care doreste sa calatoreasca indiferent de varsta si de scopul pe care il au de a ajunge in Regensburg.

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Regensburg, Germania:

Luni – Joi – Sambata –imbarcare la 16.30 de la Fast Food

Calatoresti rapid, in siguranta si confort Toplita-Regensburg

Agentia Eurotrans va sta la dispozitie gata sa va insoteasca in oricare oras sau sat, sau hotel oriunde in Germania doriti sa ajungeti. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini.
De pilda, exista scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special drumuri lungi. Microbuzele si autocarele firmei sunt  moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

Pret bilet de autocar pe ruta Toplita- Regensburg
Daca doriti sa ajungeti la adresa dvs. de destinatie – Regensburg, rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare, apelati la Eurotrans. Pretul fiind de 120 euro.

Preturile biletelor de autocar sunt extrem de avantajoase si pe deasupra mai oferim reduceri si pentru copii.
Plecarile cu autocarul se fac din Toplita de la Fast Food si pornim  spre cea de destinatie, Regensburg, Germania.

Procurati-va biletul de autocar direct prin compania noastra si veti beneficia de o masa gratuita in Ungaria. Nu trebuie sa alergati prin oras dupa achizitionarea unui bilet este necesar doar sa sunati si sa faceti rezervarea telefonic. Achitarea biletului se poate efectua direct la autocar in ziua in care decideti sa calatoriti.

De asemenea, bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana care pot fi luate de catre pasageri in interiorul autocarului.

Pentru detinatorii si iubitorii de animale de companie oferim in ajutorul lor posibilitatea sa calatoreasca impreuna avand cusca si actele necesare iar pretul este de 100 euro pentru biletul animalutului de companie.

Ca sa va puteti intoarce din Regensburg inapoi in Toplita puteti sa va asigurati un loc in autocar in ziua de Joi si Duminica. Daca doriti in alta zi decat cele mentionate avem zilnic plecare din Regensburg dar cu oprire in Targu Mures.

Puteti rezerva un bilet pentru autocar Toplita -Regensburg la numerele :
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport cursa la adresa Toplita Regensburg