TRANSPORT PERSOANE TOPLITA-MANCHESTER-TOPLITA

Transport persoane Toplita Manchester la adresa

Plecari transport persoane la adresa efectuam saptamanal celor care au de parcurs acest traseu din Toplita catre Manchester. Persoanele care doresc sa calatoreasca cu noi agentia Eurotrans beneficiaza de servicii de calitate si siguranta.
Suntem printre primii transportatori care fac aceste trasee in Europa cu sosire la adresa in Anglia, in fiecare oras sau sat de acolo. Credem ca este benefic tuturor deoarece aveti posibilitatea sa ajungeti la cei dragi fara sa mai cautati alte mijloace de transport,sa umblati cu bagajele prin gari,autogari.

Cursele de transport autocar detin autocare moderne si microbuze care fac transfer pentru a putea sa avem un serviciu complect. Autocarele sunt dotate cu wi-fi,sistem audio – video,puteti sa stati cat de cat comod prin ajutorul scaunelor rabatabile.

Toplita – Manchester cursa direct la adresa in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata. In fiecare dintre aceste zile puteti apela cu incredere la serviciile oferite de noi. Ora de plecare este la 16.30 de la Fast Food.

Costul calatoriei Toplita – Manchester poate fi si in lire si in euro depinde de ziua in care doriti sa circulati deoarece sunt curse diferite. Fiecare dintre cursele mentionate permit calatorilor sa detina o greutate de bagaj in limita a 45 kg de persoana.

Copii care calatoresc din Toplita – Manchester
– cei mici pana intr-un an primesc 50 % reducere
– cei de la un an pana la zece ani primesc o reducere de 20 euro sau lire din pretul biletului

Eurotrans ofera pasagerilor o masa calda gratuit intr-unul din restaurante impreuna cu soferii nostri, ei sunt acei care va vor ajuta de asemeni cu informatii despre traseu, cu bagajele, vor face pauze.

Anglia este o tara a multor posibilitati de aceea in orice scop decideti ca doriti sa calatoriti aveti pentru ce: un concediu minunat, o vacanta deosebita, o vizita la cei dragi, sau pentru o afacere interesanta, un loc de munca, toate acestea le puteti face prin intermediul transportului nostru de persoane Toplita- Manchester.
Odata ajunsi in Manchester, Anglia trebuie sa aveti adresa unde doriti sa fiti iar soferii nostri vor introduce pe navigator si asa puteti sa ajungeti.

Din Manchester – Toplita ne intoarcem prin cursele regulate saptamanal Joi si Duminica ,care va ia de la adresa din Manchester iar cand ajungem in Toplita va lasam la Fast Food.
Eurotrans va asteapta pentru rezervari la :

0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport curse la adresa din Toplita – Manchester

londra