TRANSPORT PERSOANE TARGU MURES-BIRMINGHAM-TARGU MURES

Transport persoane Targu Mures Birmingham la adresa

Vacanta, concediu, plimbare,oricare dintre toate acestea se pot efectua doar cu ajutorul transportului de persoane cu autocarul si microbuzul direct la ADRESA din Targu Mures -Birmingham.

Bucuria de a calatori asa de departe va da ocazia sa vedeti peisaje foarte frumoase sa cunoasteti oameni si lucruri noi. Iar noi suntem bucurosi sa putem efectua acest traseu Targu Mures – Birmingham.

Cursele regulate internationale pe aceasta ruta pot satisface dorintele oricarui calator deoarece punem la dispozitie atat autocare cat si microbuze dotate modern , curate, si soferi care stiu ce inseamna relatia intre transport si client.
Anglia este o tara foarte frumoasa, iar prin intermediul acestor curse puteti calatori in orice oras sau sat .

Si va spunem ca zilele de plecare din Targu Mures – Birmingham sunt:
Luni – 18.00 -Autogara Voianjor
Marti – 18.00- Autogara Voianjor
Vineri – 18.00 Autogara Voianjor
Samabata -18.00 Autogara Voianjor

Transport autocar la adresa nu sufera modificari in program doar in anumite perioade ale anului atunci cand sunt sarbatori legale. De aceea credem ca va puteti hotara sa plecati intr-una din aceste zile.

Biletele de calatorie Targu Mures – Birmingham la adresa
Luni – Joi – Sambata – 125 lire pana la adresa
Vineri – 130 euro pana la adresa

Suntem obisnuiti sa transportam persoane de fiecare varsta de aceea aveti posibilitatea sa calatoriti si cu copii indiferent de varsta de asemeni. Copii vor avea o reducere la pretul biletului:
– copii sub un an vor plati cu 50 % mai ieftin pretul biletului
– copii de la 1-10 ani vor plati cu 20 lire sau euro mai ieftin pretul unui bilet

In aceste preturi si de adulti si de copii puteti lua cu dumneavoastra bagaje in limita a 45 jg de persoana. Ce depaseste se plateste suplimentar. Bagajele nu trebuie sa contina mai mult de 1 cartus de tigari si sub nici o forma bauturi alcoolice.

Targu Mures – Birmingahm , se pot lua si animale de companie dar numai insotite de calator si avand toate documentele necesare plus cusca la pretul de 100 lire si doar in zilele de Luni, Joi, si Sambata.

Daca mergem din Targu Mures-Birmingham este si normal ca sa ne si intoarcem si o facem doar Joi si Duminica plecare din Birmingham – Targu Mures. Din Birmingham puteti fi luati de la adresa unde locuiti iar cand ajungeti in Targu Mures statia este la Autogara Voianjor.
Avem certitudinea ca ne ve-ti contacta pentru rezervari si informatii, sugestii la:
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport autocar la adresa Targu Mures Birmingham