Transport persoane Targu Jiu – Germania la adresa

Transport de persoane Targu Jiu la adresa

Transport regulat de persoane Targu Jiu – Germania poate indeplini dorinta oricarui pasager de a calatori in diferite scopuri in Germania. Ruta Targu Jiu- Germania se efectueaza cu autocarul , ceea ce inseamna ca sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio video, toaleta.
Aveti trei posibilitati intr-o saptamana de a calatori pe traseul Targu Jiu – Germania deoarece punem la dispozitie 3 zile pe saptamana curse regulate la adresa dorita in Germania.
Autocarul pleaca din Targu Jiu – Germania : Luni, Joi si Sambata. Cursele noastre nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori, in rest cursele circula normal.
Imbarcarea din Targu Jiu – Germania este la ora 12.00 din parcarea magazinului Kaufland , in acest loc trebuie sa fiti cel putin cu 15 minute inainte, pentru a nu fi nevoie sa asteptam noi ca sa putem pleca la ora stabilita.
Germania este una dintre cele mai importante țări din lume și care de-a lungul istoriei a lăsat în spate lumii o cultură vastă plină de lucruri interesante.
Transportul international Targu Jiu – Germania , implica soferi cu multa experienta si in acelasi timp si amabili cu calatorii, ajutandu-va si cu bagajele. Pe parcursul calatoriei impreuna cu soferii puteti sa luati masa gratuit la un restaurant.
Peisajul Germaniei este de o mare diversitate. În nord, se află coastele Mării Nordului şi ale Mării Baltice, în sud se ridică vârfurile înalte ale Alpilor. Între cele două extreme se află peisaje variate: câmpii agricole, vaste peisaje fluviale şi lacustre, regiuni împădurite, centre urbane şi munţi de înălţime medie.
Cel mai înalt vârf din Germania este Zugspitze, cu o înălţime de 2.963 metri. Cel mai lung fluviu este Rinul, al cărui curs pe suprafaţa Germaniei are o lungime de 865 kilometri. Germania numără 16 parcuri naţionale, 104 parcuri naturale şi 15 rezervaţii biosferice.
Viaţa în Germania este marcată de o diversitate de influenţe culturale dintre cele mai diferite, modernă şi deschisă către lume. Numeroasele sărbători tradiţionale, cum sunt carnavalul, festivaluri ale vinului şi berii, festivaluri muzicale de la muzică clasică până la rock, bucătărie de bună calitate, la care se adaugă vinuri care provin din 13 regiuni viticole, sunt tot atâtea ocazii de a petrece timpul liber în mijlocul semenilor.
Deci va invitam cu drag sa calatoriti prin intermediul agentiei noastre de transport persoane din Targu Jiu – Germania pentru ca sunt nenumarate motive pentru care sa alegi acest tip de transport la adresa .
Un bilet de calatorie incepe de la 120 euro si pana la 150 euro depinde cat de departe doriti sa ajungeti. Durata calatoriei este de o zi si jumatate dar aveti posibilitatea sa stati confortabil pana ce ve-ti ajunge la adresa dorita.
Cursele regulate Targu Jiu – Germania, puteti sa va informati apoi sa ne sunati pentru rezervare si e suficent doar rezervarea telefonic si plata pentru bilet in ziua plecarii in autocar la soferii nostri care va vor inmana un bilet de calatorie pe ruta dorita.
Bagajul de calatorie
Pentru calatoria Targu Jiu – Germania puteti sa aveti cu dumneavoastra inclus in pretul biletului 45 kg de persoana care se vor depozita in cala autocarului si o geanta de mana pe care o puteti lua sus in autocar. Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Reduceri la cursa Targu Jiu – Germania
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro reducere din pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
Ca sa te poti intoarce din Germania – Targu Jiu aveti posibilitatea in zilele de Joi si Duminica rezervarile se fac direct la colegii nostri de acolo.
Agentia Eurotrans este dispusa sa ofere mai multe detalii daca dumneavoastra ne solicitati la 0232.213.881. 0749.473.468. 0767.021.208 . 0747.882.546.

Transport persoane cu autocarul Targu Jiu Germania