Transport persoane Suceava Hereford la adresa

Transport persoane Suceava –Hereford la adresa

Curse persoane Suceava- Hereford pentru toti cei ce doresc transport rapid si la adresa. Prin serviciile oferite de noi , calatoriti rapid si comod datorita dotarii autocarelor, care sunt verificate la timp, pentru a putea sa parcurga atatia mii de km.
Transportul regulat de autocar si microbuz Suceava-Hereford au ca ora de plecare din Suceava la 10.30 de la Metro, acolo persoanele care au rezervare trebuie sa fie prezente cu cel putin 15 minute inainte de plecarea masinii.
Autocarele care va vor transporta detin aer conditionat, pe timp de vara, si desigur caldura pe timp de iarna, scaune rabatabile, loc spatios pentru bagajele care le ve-ti avea cu dumneavoastra.
Prin experienta acumulata de-a lungul anilor va propunem sa luati in considerare acest tip de transport autocar Suceava-Hereford la adresa deoarece usureaza calatorii , ei ne mai fiind obligati sa stea prin gari , autogari cu bagaje, ci doar sa stea linistiti pana la adresa dorita.
Plecarile din Suceava-Hereford sunt in mai multe zile pe saptamana:
Luni, Joi, Sambata – 10.30 plecare de la Metro
Marti -15.00 – plecare Metro
Vineri – 11.00- plecare Metro
Fie ca doriti o calatorie ca si turist, fie ca doriti doar o vacanta sau pentru a incheia vreo afacere pentru toate acestea puteti sa gasiti suficiente motive pentru a vizita Hereford.

Hereford  este reședința comitatului Herefordshire, în regiunea West Midlands, Anglia. Orașul este situat în apropierea frontierei cu Țara Galilor pe râul Wye.

Preturile biletlor de autocar Suceava Hereford la adresa

Luni , Joi, Sambata – 125 lire la adresa
Marti – 120euro la adresa
Vineri – 120 euro la adresa
Oferim posibilitatea tuturor iubitorilor de animalute si care doresc sa ii ia pe acest traseu Suceava Hereford o pot face la pretul de 100 lire, si trebuie sa aiba fiecare certificat in ordine si vaccinurile la zi.
 Din Suceava-Hereford se ofera si reduceri la:
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.
Puteti sa detineti ca si bagaje un nr de 45 kg de bagaj de persoana iar in plus aveti voie si un bagaj de mana care il ve-ti lua in autocar.
Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.
Ca si agentie care respecta calatorii dorim sa va oferim:
– autocare moderne
– soferi cu experienta si amabili
– o masa gratuit pe parcursul calatoriei
Orice informatie pe traseul Suceava -Hereford, si retur Hereford – Suceava agentia noastra Eurotrans va sta la dispozitie cu urmatoarele numere de telefon:
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport persoane autocar si microbuz Suceava – Hereford la adresa