Transport persoane Romania Regensburg la adresa

Transport persoane Romania – Regensburg, Germania la adresa

Curse de autocar si microbuz Romania – Regensburg la preturi avantajoase pentru transportul de persoane Romania – Regensburg , Regensburg, Germania – Romania direct la Domiciliu . Curse regulate spre Regensburg cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort . Firma noastra de transport persoane ofera ocazia unei calatorii placute pe ruta Romania – Regensburg si retur .

Transport Regensburg autocar si microbuz
Dispunem de mai multe trasee de transport pentru a prelua calatorii care doresc sa ajunga in Germania mai exact in Regensburg.
Traseu 1-. Braila Galati Tecuci Barlad Husi Vaslui Iasi
Traseu-2. Focsani Marasesti Adjud Onesti Bacau Roman Piatra Neamt
Traseu-3. Botosani Suceava Falticeni Pascani Targu Neamt
Traseu-4. Bucuresti Ploiesti Brasov Fagaras Sibiu Sebes Deva Hunedoara Alba Iulia
Traseu-5. Toplita Reghin Targu Mures Ludus Turda Cluj Napoca Huedin Alesd Oradea
Traseu -6. Craiova, Filiasi, Rovinari, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara.

Transportul saptamanal de persoane Romania – Regensburg. Oferim servicii de transport cu autocar si microbuz in Germania la adresa cu plecari regulate in zilele de LUNI , JOI si SAMBATA din Romania din fiecare oras enuntat mai sus pe fiecare traseu in parte.
Aceast transport poate fi de la adresa in zilele specificate , dar dispunem si de transport zilnic catre Regensburg si retur cu alte statii de oprire si ore diferite de plecare. Pretul biletului difera de cursa cu care doriti sa circulati .

Bagajul de calatorie Romania – Regensburg.
Calatorii care calatoresc din Romania indiferent de fiecare oras pana in Regensburg au posibilitatea sa detina un bagaj de 50 kg de persoana inclus in pretul biletului. Si copii de asemeni pot avea bagaj chiar daca au ceva reduceri la pretul biletului.
La cursele regulate la adresa Romania – Regensburg puteti sa fiti insotiti si de animalul de companie in caz ca aveti unul si doriti sa il luati cu dumneavoastra la pretul de 100 de euro si avand toate actele necesare si cusca.

Reduceri copii la cursa de adresa

-copii de pana la 1 an 50 % reducere

-copii de la 1 – 10 ani – 20 euro din pretul biletului.

Pentru transportul zilnic avem preturi diferite si pentru adulti si pentru copii de aceea pentru toate aceste informatii puteti sa ne sunati ca sa va dam toate detaliile care va vor ajuta pentru o mai buna planificare a calatoriei.

Zilele de intoarcere din Regensburg catre Romania sunt Marti, Joi si Duminica de la adresa, iar zilnic din Regensburg de la Gara sau Autogara. Deci avem un transport foarte bine pus la punct de aceea va asiguram promtitudine, seriozitate, soferi foarte bine pregatiti, autocare si microbuze dotate corespunzator.

0749.473.468. – 0747.882.546. – 0767.021.208. – 0232.213.881.