Transport persoane Romania Manchester la adresa

Transport persoane Romania – Manchester la adresa

Transport persoane cu autocarul din Romania – Manchester la adresa saptamanal la dispozitia dumneavoastra. Eurotrans asigura transport pe ruta Romania Manchester ,si totodata calitate si comfort deosebit la fiecare cursa de autocar.

Cursele transport autocar Romania Manchester ofera posibilitatea sa pleci comod din localitatea ta si sa ajungi la destinatie in Manchester fara nici o alta grija, cum ar fi bagajele , sau sa mai stati prin gari, autogari asteptand alte mijloace de transport. Nici pe cei dragi nu trebuie sa ii deranjati sa vina dupa dumneavoastra deoarece transportul Romania Manchester este efectuat pana la adresa unde doriti.

                        Transport autocar Romania Manchester

Eurotrans transport persoane dispune de curse regulate cu plecare din Romania din orasul dumneavoastra catre Manchester in zilele de LUNI , MARTI, JOI, VINERI, SAMBATA. Pentru fiecare din zi ora plecarii este diferita de asemeni si pretul pe ruta Romania – Manchester. Plecarea din Romania se efectueaza din mai multe orase :

Braila – Galati- Tecuci- Barlad- Husi -Vaslui- Iasi – Focsani- Marasesti – Adjud – Onesti Bacau – Roman- Piatra Neamt- Botosani – Suceava- Falticeni – Pascani – Targu Neamt -Bucuresti – Ploiesti – Brasov- Fagaras- Sibiu – Sebes – Deva- Hunedoara- Alba Iulia – Toplita – Reghin – Targu Mures – Ludus – Turda- Cluj Napoca- Huedin – Alesd – Oradea – Craiova – Filiasi – Rovinari- Targu Jiu- Petrosani- Hateg – Hunedoara.

                        Transport autocar Manchester Romania

                                                                            MARTI , JOI , DUMINICA

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene. De pilda, in autocare exista scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. Microbuzele si autocarele firmei sunt moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

Bilete la autocar Romania – Manchester

Eurotrans agentie transport va ofera posibilitatea sa va rezervati un loc in autocar pe aceasta ruta foarte confortabil doar stand in fata calculatorului informandu-va despre cursa si apeland la unul din numerele disponibile. Achitarea biletului o puteti face in ziua plecarii in autocar. Preturile biletelor difera in functie de ziua plecarii si de fiecare oras in parte. Costul unui bilet poate sa fie si in euro dar si in lire, incepand de la 100 de euro sau 100 de lire …

Bagaje autocar Romania Manchester
In costul biletului sunt incluse un numar de 45 kg de bagaj de persoana. Deasemeni trebuie mentionat ca si copii au dreptul la bagaj chiar daca au reducere la pretul unui bilet.
Pentru ca suntem o firma serioasa si parteneri deosebiti va invitam sa calatoriti impreuna cu noi ,pentru a beneficia de toate posibilitatile oferite de firma noastra. Avem soferi deosebiti, care va vor ajuta in orice problema, de asemeni sunt cu vasta experienta, oferind de asemeni pauze suficiente pe traseu. O masa calda ve-ti fi serviti in timpul calatoriei, dar si de muzica, filme si voie buna. Fiecare calatorie in parte inseamna o noua experienta in viata ta.
Rezervari autocar
0749.473.468. – 0232.213.881. – 0767.021.208.