Transport persoane Romania Fulda la adresa

Transport persoane Romania – Fulda, la adresa

Transport persoane de autocar si microbuz Romania – Fulda la preturi avantajoase pentru cursele de transport de persoane Romania – Fulda, Germania, Fulda – Romania direct la Domiciliu . Curse regulate spre Fulda cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort . Firma noastra de transport persoane ofera ocazia unei calatorii placute pe ruta Romania – Fulda si retur .

Transport international Romania- Fulda autocar si microbuz
Dispunem de mai multe trasee de transport din Romania pentru a prelua calatorii care doresc sa ajunga in Germania mai exact in Fulda.
Traseu 1-. Braila Galati Tecuci Barlad Husi Vaslui Iasi

Traseu-2. Focsani Marasesti Adjud Onesti Bacau Roman Piatra Neamt

Traseu-3. Botosani Suceava Falticeni Pascani Targu Neamt

Traseu-4. Bucuresti Ploiesti Brasov Fagaras Sibiu Sebes Deva Hunedoara Alba Iulia

Traseu-5. Toplita Reghin Targu Mures Ludus Turda Cluj Napoca Huedin Alesd Oradea

Traseu -6. Craiova, Filiasi, Rovinari, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara.

Transportul saptamanal de persoane Romania – Fulda. Oferim servicii de transport cu autocar si microbuz in Germania la adresa cu plecari regulate in zilele de LUNI , JOI si SAMBATA din Romania din fiecare oras enuntat mai sus pe fiecare traseu in parte.
Aceast transport poate fi de la adresa in zilele specificate , dar dispunem si de transport zilnic catre Fulda si retur cu alte statii de oprire si ore diferite de plecare. Pretul biletului difera de cursa cu care doriti sa circulati .

Bagajul de calatorie Romania – Fulda.
Calatorii care calatoresc din Romania indiferent de fiecare oras pana in Fulda au posibilitatea sa detina un bagaj de 50 kg de persoana inclus in pretul biletului. Si copii de asemeni pot avea bagaj chiar daca au ceva reduceri la pretul biletului.
La cursele  de adresa Romania – Fulda puteti sa fiti insotiti si de animalul de companie in caz ca aveti unul si doriti sa il luati cu dumneavoastra la pretul de 100 de euro si avand toate actele necesare si cusca.

Reduceri copii la cursa de adresa

-copii de pana la 1 an 50 % reducere

-copii de la 1 – 10 ani – 20 euro din pretul biletului.

Pentru transportul zilnic Romania – Fulda avem preturi diferite si pentru adulti si pentru copii de aceea pentru toate aceste informatii puteti sa ne sunati ca sa va dam toate detaliile care va vor ajuta pentru o mai buna planificare a calatoriei.

Zilele de intoarcere din Fulda catre Romania sunt Marti, Joi si Duminica de la adresa, iar zilnic din Fulda de la Gara sau Autogara. Deci avem un transport foarte bine pus la punct de aceea va asiguram promtitudine, seriozitate, soferi foarte bine pregatiti, autocare si microbuze dotate corespunzator. Preturile curselor de adresa difera de cele ale curselor zilnice cu plecare din Romania dar si din Germania. Obtineti informatii utile pentru a va putea decide la care transport doriti sa calatoriti.

0749.473.468. – 0747.882.546. – 0767.021.208. – 0232.213.881.