Transport persoane Roman Maidstone la adresa

Transport persoane Roman – Maidstone la adresa

Oferim curse saptamanale regulate din Roman – Maidstone cu autocarul la adresa dorita de dumneavoastra.
Pentru a asigura Confortul si Siguranta calatoriilor dvs autocarele noastre sunt incadrate la categoria de 4 stele si dispun de urmatoarele dotari: Spatiu Generos, Geamuri Fumurii, Aer Conditionat, Frigider, Internet, Sistem Audio – Video, ce include TV, DVD .
In fiecare saptamana Luni,Marti, Joi, Vineri si Sambata sunt plecarile noastre din Roman – Maidston.

Cursele de calatori Roman – Maidstone la adresa
Luni, Joi , Sambata – plecare de la 11.30 de la Gara
Marti
Vineri -plecare 09.30
Maidstone este o localitate din Anglia. Poti adauga obiective turistice, atractii turistice si destinatii de vacanta din Maidstone sau poti scrie impresiile tale de calatorie din Maidstone daca ai cont pe letsgo.ro si astfel impreuna putem crea cea mai mare comunitate a celor pasionati de vacante.

 De asemenea, daca vrei sa mergi in Maidstone din Anglia poti sa gasesti cazare la cel mai mic pret, cu ajutorul formularului de cautare a cazarii de mai jos.
Transportul international la adresa din Roman – Maidstone ofera clientului nostru oportunitatea sa parcurga atatia mii de kilometri in siguranta si soferi cu experienta .

Cursele regulate cu bilete la autocar
Preturile difera de ziua plecarii deoarece avem mai multe tipuri de transport dar fiecare include un numar de 45 kg de bagaj de persoana plus o geanta de mana.
Luni, Joi, Sambata – 125 lire la adresa
Marti – 120 lire la adresa
Vineri – 130 euro la adresa
Aveti posibilitatea sa faceti pauze suficiente pe parcursul calatoriei Roman – Maidstone, deasemeni sa serviti o masa gratuit si sa fiti intr-o atmosfera cat mai placuta in interiorul autocarului. Deasemenea este foarte important sa stiti ca puteti sa faceti rezervare telefonic si sa platiti biletul in ziua plecarii la sofer in autocar.

Roman – Maidstone pentru cei ce beneficiaza de reduceri
Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
In cazul achitarii unui bilet tur – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).
Pentru cei ce doresc sa se si intoarca cu noi intr-una din zilele saptamanii trebuie doar sa sune pentru rezervare : Joi si Duminica sunt zilele de retur din Roman – Maidstone.
Va stam la dispozitie pentru informatii , sugestii dar si pentru rezervari la:
0749.473.468. 0232.213.881. 0767.021.208.

Transport autocar Roman Maidstone la adresa