Transport persoane Onesti Bath la adresa

Transport persoane Onesti Bath la adresa

 

Efectuam transport autocar de persoane de foarte multi ani impreuna cu multi colaboratori deosebiti care isi fac datoria respectuos pentru fiecare client. De aceea avem in ofertele noastre si curse regulate din Onesti Bath care va vor duce direst la adresa dorita.

Poate mergeti in Bath ca simplu turist, sau o vacanta deosebita, sau ca si mediu de afaceri nu conteaza in ce imprejurare doriti sa efectuati acest traseu Onesti Bath deoarece este foarte confortabil pentru toti.

Transportul persoane Onesti Bath dispune de oferte deosebite si pentru zilele de plecare cat si pentru preturi, ele diferentiind de ziua plecarii si comfortul ales.

Putem sa va insotim prin cursele noastre internationale din Onesti Bath in 5 zile pe saptamana cu autocare moderne si soferi experimentati. Autocarele sunt totdeauna in standarde deosebite deoarece mergem la service ne asiguram ca totul este in ordine inainte de plecarea in urmatoarea cursa. Autocarele dar si microbuzele dispun de aer conditionat, scaune rabatabile, geamuri fumurii, sistem audio video, spatiu deosebit de larg pe culoar, internet wifi .

Imbarcarea pentru transportul de persoane Onesti Bath la adresa

Luni,   Joi,    Sambata – plecare din Autogara ora 10.00

Marti     Vineri   – 09.00 Gara CFR

Asa cum avem zile diferite de plecare Onesti Bath, Anglia tot asa si preturile difera de ziua plecarii si comfortului dorit.

125 lire –Luni   Joi    Sambata –confort deosebit

120 euro    – Marti si  Vineri – confort

Nu este nevoie sa mai alergati prin oras pentru achitarea biletului de calatorie din Onesti Bath deoarece o puteti face simplu si comod de acasa doar printr-un singur apel la unul din numerele de telefon, iar plata se poate face in ziua plecarii la sofer in autocar.

Pentru ca doriti sa efectuati un asa traseu de lung din Onesti Bath sigur o sa detineti cu dumneavoastra bagaje , de aceea este bine de stiut ca aveti inclus in pretul biletului 45 kg de bagaj de persoana si bineinteles geanta de mana.

Oferim reduceri pentru copii Onesti – Bath la adresa

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

Pentru ca avem curse regulate din Onesti – Bath in zilele deja mentionate este si normal ca sa avem si retur din Bath- Onesti in zilele de Joi si Duminica.

Transportul de pasageri tur si retur ofera calatorilor posibilitatea sa faca destule pauze, pentru a se recreea dar si pentru necesitati.  O masa calda din partea agentiei noastre este deasemeni  de remarcat deoarece ve-ti sta impreuna cu soferii nostrii la un restaurant.

Credem ca v-am povestit putin din serviciile pe care noi le putem oferi, dar suntem sigur ca daca mai aveti si alte intrebari suplimentare va puteti adresa cu incredere deosebita agentiei noastre Eurotrans.

Cu mult drag asteptam sa ne contactati pentru a rezerva un loc in autocar.

0232.213.881.      – 0749.473.468.        – 0767.021.208.

Transport international de persoane din Onesti – Bath la adresa