TRANSPORT PERSOANE IASI-SHEFFIELD-IASI

Transport persoane Iasi Sheffield la adresa

Transport persoane din Iasi – Sheffield , Sheffield, aflat în nordul Angliei, oraşul Sheffield seamănă cu ţinuturile din basme, nu pentru castele şi regi, ci pentru reţeta care-i face pe localnici să fie cei mai fericiţi din Marea Britanie.

E greu să ne imaginăm că un oraş industrial, cocoţat pe dealurile umede ale unei ţări cu o climă enervant de tristă, poate să fie un loc atât de vesel. Sheffield este viu.
Cursele regulate Iasi- Sheffield, sunt disponibile in fiecare saptamana in zilele de Luni Marti  Joi Vineri Sambata, cu plecare din fata agentiei noastre la ora 10.00
Din Iasi – Sheffield punem la dispozitie un microbuz, pana la Targu Neamt apoi cu autocarul pana in Anglia, Londra, si apoi cu transfer la microbuz din Lodra pana in Sheffield, pasagerii vor fi dusi la ADRESA.

Transport autocar la adresa Iasi Sheffield

Credem ca ve-ti fi incantati de transportul persoanelor la adresa, pentru ca va da posibilitatea sa stati lejeri, fara nici o grija, de bagaje sau de vre-un alt mijloc de transport.

Biletele de autocar din Iasi – Sheffield
Costul biletelui este de 125 lire, si se poate achita si in ziua plecarii din Iasi, daca in prealabil a-ti facut rezervarea telefonic. Avem si Marti si Vineri atunci cand costul biletului este de 130 euro pana la adresa.

Transport cu autocarul din Sheffield – Iasi , doar Marti, Joi si Duminica.

Amintim calatorilor cape ruta Iasi – Sheffield, puteti avea cu dumneavoastra, 50 kg bagaj de persoana, un cartus de tigari, in autocar nu se beau bauturi alcoolice, nu se fumeaza.

Soferii vor face pauze care va vor da posibilitatea de a ava practica hoby-ul.

Detalii si rezervari direct la Agentia Eurotrans Filaret , vis-a-vis de Mcdonald, sau telefonc la:
0232.213.881. -0749.473.468. – 0731.770.975. vizitati si www.europabus.ro

Plecari Iasi Sheffield
Transport persoane Iasi Sheffield