Transport persoane Iasi Regensburg la adresa

Transport persoane Iasi Regensburg la adresa

Transport persoane Regensburg, curse zilnice  la destinatie cu microbuze si autocare pe ruta Iasi- Regensburg si Regensburg- Iasi.

Eurotrans va pune la dispozitie curse zilnice din statie fixa de plecare din Iasi dar la adresa in Regensburg. Serviciile oferite de noi prin acest tip de transport sunt menite sa va satisfaca dorintele si exigentele dumneavoastra.

Regensburg este un oras din landul Bavaria, Germania. Partea situata la sud de Dunare a orasului a purtat in timpul romanilor numele de Castrum Regina (Orasul de pe raul Regen). Regensburg a devenit centrul cultural in sudul Germaniei si a fost sarbatorit pentru munca sa de aur si tesaturi.

Cursele regulate de autocare pentru transportul persoanelor din Iasi- Regensburg ,la adresa se efectueaza:

Luni – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Joi   – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Sambata – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Si avem deasemeni zilnic transport autocar Iasi – Regensburg cu plecare seara la ora 23.00 din fata de la Billa curse care opresc doar in fata Garii in Regensburg.

 Avantajul dvs de a beneficia de serviciile pentru transport persoane in orasul Regensburg, cu autocare sau microbuze, reprezinta cel mai ieftin mijloc de transport de persoane in Europa. Deoarece transportam calatorii la adresa fara a mai avea nici o grija oferim preturi de la

120 euro – luni – cursa direct la adresa

120 euro – joi –cursa direct la adresa

120 euro – sambata – cursa direct la adresa

105 euro – in fiecare zi seara la 23.00 – cursa cu oprire in fata Garii

La cursa pentru ADRESA oferim reduceri pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

La cursa de seara avem deasemeni reduceri pentru copii:

Copii pana la 2 ani reducere de 100 %

Copii intre 2 – 12 ani reducere 50 %

Elevi si studenti si pensionari – 15 % din pretul biletului

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dumneavoastra pentru transportul de persoane din Iasi- Regensburg, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru bagaje aveti posibilitatea sa luati cu dumneavoastra un nr de45 kg de persoana care sunt deja incluse in pretul biletului. La aceasta cursa la adresa, cursa cu plecare de dimineata aveti posibilitatea sa luati si animale de companie in cazul in care aveti unul si doriti sa calatoriti impreuna cu el.

Trebuie amintit ca aveti nevoie de acte pentru el (ea), cusca si vaccinurile facute la zi, iar pretul este de 100 de euro.

Deasemeni oferim zilnic transport din Regensburg – Iasi zilnic cu plecare la ora 17.00 rezervarea se poate face telefonic, oferindu-va si alte detalii despre cursa.

Avem certitudinea ca ve-ti fi multumiti cu ofertele noastre si de aceea va asteptam pentru rezervari la Agentia noastra Eurotrans vis-a-vis de McDonald la Gara, sau cel mai comod doar un simplu telefon.

Transport persoane autocar la adresa Iasi -Regensburg