TRANSPORT PERSOANE IASI-RANDERS-IASI

Transport autocar Iasi Randers la adresa

Transport  persoane  Iasi-Randers-Iasi se fac in zilele de Luni – Joi- Sambata flota nostra de masini fiind si autocare si   microbuze dotate modern cu toate conditiile si ajungand la adresa dorita de dumneavoastra.

Cursele de autocar Iasi – Randers dispun de spatiu generos, atmosfera placuta, soferi experimentati care circula de foarte multi ani pe acest traseu dar si pe altele.

Plecari autocar Iasi Randers

Plecarea din Iasi este din fata agentiei la ora 10.00.
In Danemarca oprim in orasele: Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense.

Pentru alte orase in afara de cele mentionate va rugam sa ne sunati.

Bilete de calatorie Iasi – Randers

Pretul unei calatorii  150 de euro pana la destinatie. Stim ca aveti nevoie si de un bagaj pe care sa il luati cu dumneavoastra de aceea avem inclus in tariful de 150 € si 50 kg bagaj de persoana. Doar ca sunt si cateva restrictii si nu aveti voie in bagaj bauturi spirtuase si tigari fara timbru.

Putem transporta si animale de companie dar insotite de pasager la pretul de 100 € si avand cusca si actele necesare calatoriei. Biletul achizitionat este valabil 3 luni de la data in care va suiti in autocar.

Reduceri Iasi – Randers

Copii mai mici de 10 ani primesc o reducere de 20 € din pretul biletului

Pasagerii ce solicita bilet dus-intors o reducere de 10 € din pretul biletului

Transport persoane Randers – Iasi 

Zilele de retur din Randers in Iasi suntMarti, Joi si Duminica. Calatorii vor fi imbarcati in masina direct de la adresa de unde doresc , doar ca atunci cand fac rezervarea trebuie doar sa ne dati adresa corecta pentru ca soferii sa stie unde sa ajunga in siguranta. Biletele se pot plati la soferul nostru.
Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii la nr. de telefon 0232.213.881 sau 0749.473.468– 0731.770.975.

Curse autocar Iasi Randers
Transport persoane Iasi Randers