Transport persoane Iasi Plauen la adresa

Transport persoane Iasi Plauen la adresa

Transport regulat persoane  Iasi- Plauen, curse regulate  la destinatie cu autocare si microbuze si retur din Plauen – Iasi deasemeni transport zilnic.

Agentia Eurotrans va pune la dispozitie curse zilnice din statie fixa de plecare din Iasi dar la adresa in Plauen. Serviciile oferite de noi prin acest tip de transport sunt menite sa va satisfaca dorintele si exigentele dumneavoastra.

Curse autocar pentru transportul persoanelor din Iasi- Plauen ,la adresa se efectueaza:

Luni – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Joi   – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Sambata – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

 Avantajul dvs de a beneficia de serviciile pentru transport persoane in orasul Plauen, cu autocare sau microbuze, reprezinta cel mai ieftin mijloc de transport de persoane in Europa. Deoarece transportam calatorii la adresa fara a mai avea nici o grija oferim preturi de la:

120 euro – luni – cursa direct la adresa

120 euro – joi –cursa direct la adresa

120 euro – sambata – cursa direct la adresa

La cursa pentru ADRESA oferim reduceri pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane din Iasi- Plauen, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru bagaje aveti posibilitatea sa luati cu dumneavoastra un nr de 45 kg de persoana care sunt deja incluse in pretul biletului. La aceasta cursa la adresa, cursa cu plecare de dimineata aveti posibilitatea sa luati si animalute de companie in cazul in care aveti unul si doriti sa calatoriti impreuna cu el.

Trebuie amintit ca aveti nevoie de acte pentru el (ea), cusca si vaccinurile facute la zi, iar pretul este de 100 de euro.

 Oferim  regulat in fiecare saptamana transport din Plauen – Iasi zilnic cu plecare doar Joi si Duminica.

Avem certitudinea ca ve-ti fi multumiti cu ofertele noastre si de aceea va asteptam pentru rezervari la Agentia noastra Eurotrans vis-a-vis de McDonald la Gara, sau cel mai comod doar un simplu telefon.

0232.213.881.   — 0749.473.468.  –0767.021.208.

Transport persoane autocar la adresa Iasi -Plauen-Iasi