Transport persoane Iasi Passau la adresa

Transport persoane Iasi Passau la adresa

Transport persoane Passau, curse zilnice  la destinatie cu microbuze si autocare pe ruta Iasi- Passau si Passau- Iasi.

Eurotrans va pune la dispozitie curse zilnice din statie fixa de plecare din Iasi dar la adresa in Passau. Serviciile oferite de noi prin acest tip de transport sunt menite sa va satisfaca dorintele si exigentele dumneavoastra.

Orasul este fantastic si shoppingul la fel. Pentru cei care calatoresc, de obicei Passau este doar un punct de trecere spre orase sau destinatii din Germania.  pe jos in numai 5 minute ajungi in zona pietonala, plina cu cafenele, berarii, carciumioare. Merg inainte, prin labirintul de stradute si, incet, incet, ajungi la Dunare. Exista un punct fantastic: este locul in care Dunarea se uneste cu Inn si Ilz. Iar pe malul de sus al Dunarii sunt aproxinativ 40 de biserici si catedrale care vegheaza deasupra orasului. Zona este plina de ambarcatiuni de toate soiurile, multe turistice care pot ajunge la mainz sau la Viena. Totul foarte tihnit si inconjurat de curatenia nemteasca.

Cursele regulate de autocare pentru transportul persoanelor din Iasi- Passau ,la adresa se efectueaza

Luni – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Joi   – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Sambata – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Si avem deasemeni zilnic transport autocar Iasi – Passau cu plecare seara la ora 23.00 din fata de la Billa curse care opresc la Bahnhofstrase nr.29 vis-a-vis de Hotel Passau.

 Avantajul dvs de a beneficia de serviciile pentru transport persoane in orasul Passau, cu autocare sau microbuze, reprezinta cel mai ieftin mijloc de transport de persoane in Europa. Deoarece transportam calatorii la adresa fara a mai avea nici o grija oferim preturi de la:

120 euro – luni – cursa direct la adresa

120 euro – joi –cursa direct la adresa

120 euro – sambata – cursa direct la adresa

103 euro – in fiecare zi seara la 23.00 – cursa cu oprire in fata Garii

La cursa pentru ADRESA oferim reduceri pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

La cursa de seara avem deasemeni reduceri pentru copii:

Copii pana la 2 ani reducere de 100 %

Copii intre 2 – 12 ani reducere 50 %

La aceasta cursa dispunem de reduceri si pentru grupuri:

grup peste 3 persoane – 2.50 euro la pretul biletului

grup peste 3 persoane (dus – Intors) – 5.00 euro la pretul biletului

grup peste 5 persoane dus – 5.00 euro la pretul biletului

grup peste 5 persoane (dus- intors) -10.00 euro la pretul biletului

elevi si studenti si pensionari – 15 % din pretul biletului

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane din Iasi- Passau, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru bagaje aveti posibilitatea sa luati cu dumneavoastra un nr de45 kg de persoana care sunt deja incluse in pretul biletului. La aceasta cursa la adresa, cursa cu plecare de dimineata aveti posibilitatea sa luati si animalute de companie in cazul in care aveti unul si doriti sa calatoriti impreuna cu el.

Trebuie amintit ca aveti nevoie de acte pentru el (ea), cusca si vaccinurile facute la zi, iar pretul este de 100 de euro.

Deasemeni oferim zilnic transport din Passau – Iasi zilnic cu plecare la ora 17.00 rezervarea se poate face telefonic, oferindu-va si alte detalii despre cursa.

Avem certitudinea ca ve-ti fi multumiti cu ofertele noastre si de aceea va asteptam pentru rezervari la Agentia noastra Eurotrans vis-a-vis de McDonald la Gara, sau cel mai comod doar un simplu telefon.

0232.213.881.   — 0749.473.468.  –0767.021.208.

Transport persoane autocar la adresa Iasi -Regensburg